fbpx

MASTERCLASS Van overleven naar LEVEN

We ervaren het leven door de rugzak aan ervaringen die we hebben; het is de bril waardoor we kijken en bekijken. Hieruit voort komen overtuigingen en beperkende gedachten, welke bepaalde gevoelens oproepen, wat weer zorgt voor bepaald gedrag. Zo werkt het binnen in ons, in een notendop uitgelegd. Het kost ons helaas en onnodig kwaliteit van leven, vandaar dat ik deze MASTERCLASS Van overleven naar LEVEN, op jouw voorwaarden organiseer.

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je geleefd wordt, door wat anderen van je verwachten, door wat je van jezelf verwacht, door regels, door…..vul het zelf maar aan, waarin jij je geleefd en onvrij voelt. Het brengt frustratie, onmacht en het doet je zelfbeeld geen goed als (een bepaald aspect van je leven) in het overleven zit. Het innerlijke verlangen is dat van OVERLEVEN NAAR LEVEN.

Doorgaans is het meer dat we ons onvrij voélen, dan dat we werkelijk onvrij zíjn! Ons brein en onze overtuigingen zijn hiervan de oorzaak. En juist hier zit dan ook (het begin van) de oplossing.

Je verlangt naar vrijheid

Hoe zou het zijn als je voluit zou leven?

Hoe zou het zijn als jouw innerlijke kunstenaar mag spelen en dartelen?

Hoe zou het zijn als jij de voorwaarden hiervoor mocht bepalen, dat wat daarvoor nodig is?

Het kan en het mag. Ook voor jou!

Alles begint bij jouw eerste stap, bij deze GRATIS MASTERCLASS.

Kies één van de data hieronder en meld je direct aan!

 

Pin It on Pinterest