fbpx

IN GESPREK MET

In dit webinar GEZOND ZIJN VANUIT JE WARE ZELF ga ik 30 maart om 20:00 uur in gesprek met Marieke Brandse over haar weg naar gezond zijn.

Marieke kreeg 2x een burn-out, was ongewenst kinderloos en ging dagelijks met angst en paniekaanvallen door het leven. Ze merkte hoe zeer haar wisselende gezondheid van invloed was op álle gebieden van het leven! Ze is haar eigen zoektocht gestart, nam een coach in de arm, volgde opleidingen en las ontelbaar veel boeken. Ze nam de regie over haar eigen leven terug en ontdekte een hernieuwde visie op gezondheid voor zichzelf. Door al deze ervaringen deelt ze graag deze visie met anderen en is het haar missie om mensen te laten ervaren dat je meer invloed hebt op je eigen gezondheid en de perceptie hiervan dan je misschien tot nu toe denkt.

 Marieke heeft jarenlange ervaring als verpleegkundige, werkt als hormoontherapeut, darmtherapeut en weet ontzettend veel van alle processen die zich in ons lichaam (en geest) afspelen. Haar eigen visie over gezondheid gaat over gezond ZIJN, vanuit je ware zelf. Dit is gezondheid vanuit een zeer breed perspectief bekeken en anders dan hoe we doorgaans tegen gezondheid (als het ontbreken van ziekte) aankijken. Wat ze er precies mee bedoelt en hoe ze haar eigen weg hierin vond vertelt ze in dit webinar.  

 Merk je dat jouw kijk op gezondheid wel wat nieuwe inspiratie kan gebruiken dan is dit webinar een echte aanrader! Meld je hieronder aan dan ben je er live bij en kun je jouw vragen stellen aan Marieke.

Reserveer hieronder (gratis) je plek.

 

Pin It on Pinterest