fbpx

ALLES DRAAIT OM BEWUSTWORDING

Alles draait om bewustwording.
Bewustwording van wie je bent.
Wat je denkt.
Wat je doet.
Wat je niet doet.
Wat je voelt.
Wat je niet wilt voelen.
Wat je inziet.
Wat je te geven hebt.
Wat je nodig hebt.
Wat je mist.
Wat je lief hebt.
Wat je stress geeft.
Wat je bang maakt.
Waar je blij van wordt.
Waarvan je ontspant.
Waarvan je houdt.
Wat je leven zin geeft.
Wat je talenten zijn.
Wat je blinde vlekken zijn.
Wat je niet leuk vindt aan jezelf.
Wat je wilt.
 

BEDENKEN OF VOELEN

Hoe beantwoord jij deze vragen? Ga je er over nadenken? Wat levert dat je op? Of ga je erover voelen? En wat levert dat op?

We hebben vaak van kleins af aan geleerd om antwoorden te bedenken, vanuit ons hoofd. En dat, terwijl je eigenlijk het antwoord al ergens in je lichaam voelde. Hoe vaak heb je dat genegeerd?

Ik heel vaak. Want niemand die mij vertelde dat signalen van mijn lichaam iets betekenden. Want nee, je hoofd wist hoe het hoorde en wat er van je verwacht werd. Dus daar kwam het antwoord uit voort en daaropvolgend wat je deed of niet deed, omdat het niet mocht of hoorde. En zo zijn we allemaal als kind al geconditioneerd en van onszelf afgedwaald.

WIE BEN JE ECHT, VAN NATURE

Gelukkig heb ik, en velen met mij, de weg terug gevonden naar mezelf. En dat heeft alles te maken met bewustwording. Met een Heel Beeld van jezelf. Van wie je werkelijk bent. Onderzoeken waar die gekleurde bril van conditioneringen je beperkt. Waarin je niet jezelf kunt zijn. Hoe je tegen jezelf aan kijkt. Wat je niet accepteert aan jezelf. Wat je veroordeelt in jezelf.

Maar natuurlijk ook het erkennen van je kwaliteiten en talenten, die je ook van nature hebt mee gekregen. Herkennen van wat jou van nature gemakkelijk af gaat en waar je echt goed in bent. Wat je doel in het leven is op een dieper niveau. Wat jouw manier is om door het leven te navigeren, hoe jij je levensweg bewandelt.

Naast creativiteit als tool tot bewustwording gebruik ik bij Heelbeeld nu ook Human Design om inzicht te krijgen in wie je van nature bent. Op basis van het exacte moment van je geboorte. Een geweldige tool die heel herkenning zal geven maar je ook duidelijk laat inzien en voelen waarin jij niet jezelf bent.

REISLEIDER IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Ik noem mezelf Reisleider in Persoonlijke Ontwikkeling. Omdat mijn reis naar binnen, naar bewustwording, naar eerlijk zijn naar mezelf, openstaan voor de kanten die ik veroordeel in mezelf en de dingen die pijn doen, de méést waardevolle reis is die ik heb gemaakt en nog steeds maak.

Dat gun ik jou ook, om weer in contact te komen met wie je van nature bent. Ik help je graag bij dit zelfonderzoek, bij deze bijzonder waardevolle reis.

Je eerste stap kun je zetten door lid te worden van de community op Facebook DE KUNST VAN BEWUST LEVEN. Waar je gelijkgestemde vrouwen kunt ontmoeten. Ik zou het in ieder geval super mooi vinden om jou daar beter te leren kennen.

Heelbeeld is creativiteit voor vrouwen, als tool tot ontspanning, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Het is emotional selfcare for creative souls. On- & offline.

Als je dit blog waardevol vindt help me dan mee om dit te verspreiden door het te delen met andere vrouwen. Dat kan gemakkelijk via de knoppen onder de blogafbeelding bovenaan.
Ook vind ik het altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Warme kleurengroet, Karen

Misschien vind je dit ook interessant:

FBcommunity DE KUNST VAN BEWUST LEVEN

Wat er bij Heelbeeld online te doen is: bekijk hier hier

Pin It on Pinterest