fbpx

INTUÏTIEF TEKENEN

[Deel 3] Toen ging ik toevallig (toeval bestaat niet!) intuïtief tekenen. Eigenlijk was het meer kleuren, heel gevoelsmatig, intuïtief en in stilte. En ook mijn hoofd werd stil…..

TOEVAL BESTAAT NIET

Wat daar verscheen was wederom geen toeval. Het was het trauma waarvan er nog zoveel pijn en onverwerkt verdriet in mij zat. Symbolisch weergegeven op papier. Een verbeelding van wat er onbewust in mij om aandacht schreeuwde.

En ik voelde ‘m meteen. Die kwam binnen! Ik was direct in contact met de emotionele pijn, het verdriet, de frustratie, de onmacht, de wanhoop, de angst… Er ging een luik open.

Dit was tijdens mijn allereerste les intuïtief tekenen, waarna ik er een cursus in volgde en waarna ik een studie van 4 ½ jaar volgde om te leren hoe ik dit ook kon inzetten om anderen te helpen met helen.

Morgen meer….

Bij Heelbeeld maak ik werk van jouw ontspanning, bewustwording en zelfbeeld. Als je dit blog waardevol vindt help me dan mee om dit te verspreiden door het te delen met andere vrouwen. Dat kan gemakkelijk via de knoppen onder de blogafbeelding bovenaan.
Ook vind ik het altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Warme kleurengroet, Karen

Misschien vind je dit ook interessant:

Blog Deel 2 De beste versie van jezelf 

FBcommunity DE KUNST VAN BEWUST LEVEN

Gratis Webinar Teken Voor Je Rust

Pin It on Pinterest