fbpx

JE DRUKKE BESTAAN

[Deel 4] Het aankijken van je pijnpunt is niet gemakkelijk. Daarom doen we het niet en duwen we het weg. Het komt nooit gelegen om er aandacht aan te geven in je drukke bestaan. Het heeft impact op je en ergens weet je dat, maar ja je hebt je baan, een gezin, een partner, je vriendinnen, leuke afspraken in je agenda staan en wanneer moet je dan tijd nemen om te luisteren naar jouw fluister? Of schreeuw?

Dus luister je niet. Misschien ook wel omdat je weet dat er dan een beerput open gaat en waar gaat dat dan allemaal toe leiden?

JE STRATEGIE

Je innerlijke fluister raakt misschien voor een tijdje op de achtergrond en je hoofd denkt, zie je wel deze strategie werkt. Dus laat je het zo.

Jij leeft je leven zoals altijd. Maar jouw fluister groeit en groeit in de binnenste krochten van je zijn.

BUITENKANT VERSUS BINNENKANT

En je fluister groeit verder uit tot een schreeuw. In de vorm van onvrede, een onrustig gevoel, niet weten wat je wilt, wat je kunt, waar je bij hoort, onzekerheid en je anders voordoen dan je bent. Naar buiten toe een perfect plaatje laten zien maar van binnen overhoop liggen. Veel moeten. Angstig voelen en vasthouden aan (schijn)zekerheden. Blijven in een relatie of baan waarvan je diep van binnen wel weet dat het je niet gelukkig maakt. Maar niet weten wat je wel gelukkig maakt. Fysieke klachten…..

TWEEDELING

Dit alles maakt dat je je toevlucht neem in je hoofd. Omdat je daar controle denkt te hebben. Overziet. Er ontstaat een tweedeling in je die je afscheid van je lichaam.

Morgen meer….

Bij Heelbeeld maak ik werk van jouw ontspanning, bewustwording en zelfbeeld. Als je dit blog waardevol vindt help me dan mee om dit te verspreiden door het te delen met andere vrouwen. Dat kan gemakkelijk via de knoppen onder de blogafbeelding bovenaan.
Ook vind ik het altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Warme kleurengroet, Karen

Misschien vind je dit ook interessant:

Blog Deel 3 Intuïtief tekenen

FBcommunity DE KUNST VAN BEWUST LEVEN

Gratis Webinar Teken Voor Je Rust

Pin It on Pinterest