fbpx

TOEVAL BESTAAT NIET

[Deel 7] Toevallige gebeurtenissen kunnen ook een subtiel signaal zijn om je in contact te brengen met je eigen levenspad. Toeval bestaat niet noemen we ook wel synchroniciteit en het helpt je het leven te leiden waarvoor je geboren bent. Het Universum wil dat je daarin slaagt, en zal dus alles in werking zetten om jou te laten slagen.

SPIRITUALITEIT

En ja, dat klinkt vrij spiritueel. Hier is nog veel meer over uit te leggen maar dan dwaal ik voor nu teveel af. Het punt wat ik hier wil maken is, dat als je niet het leven leidt wat voor je bedoeld is door de Bron, Kosmos, God, Universum (of hoe je zo’n grotere kracht ook wilt noemen; misschien heb je er niet eens en woord voor maar weet je dat het er is), dat als je bent afgedwaald je allerlei signalen, uitnodigingen of uitdagingen krijgt om weer op jouw eigen levenspad terecht te komen.

SIGNALEN SPECIAAL VOOR JOU

En dit zijn geen toevalligheden maar signalen van het Universum. Of cadeautjes, ook al kunnen ze heel anders aanvoelen en zie je pas later in je leven wat een cadeau het was.

Zoals bij mij onder andere het onderliggende trauma wat heel moeilijk was toentertijd maar wat wel maakt dat ik nu ben wie ik ben en me dus heel veel heeft gebracht.

SYNCHRONICITEIT

Synchroniciteit is ook als je denkt aan je beste vriendin en dat ze je een minuut later belt.

Dat je een nummer in je hoofd rond zoemt en je het daarna op de radio gedraaid wordt.

Je aan het denken bent waar je je schoonmoeder blij mee kunt maken en er diezelfde dag een folder op je deurmat ligt met precies dat waar je haar blij mee kunt maken.

Mensen die je ‘toevallig’ ontmoet en die iets zeggen wat je op dat moment nodig hebt of wat je helderheid of bevestiging geeft.

Het leven zit wonderbaarlijk in elkaar. Er zijn tal van dingen die we willen begrijpen met ons hoofd maar die we alleen kunnen ‘weten’ met alles wat we zijn buiten ons hoofd om.

Of dingen die we niet kunnen benoemen maar toch op vertrouwen.

Morgen meer…

Bij Heelbeeld maak ik werk van jouw ontspanning, bewustwording en zelfbeeld. Als je dit blog waardevol vindt help me dan mee om dit te verspreiden door het te delen met andere vrouwen. Dat kan gemakkelijk via de knoppen onder de blogafbeelding bovenaan.
Ook vind ik het altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Warme kleurengroet, Karen

Misschien vind je dit ook interessant:

Blog Deel 6 Je bent geen wandelend hoofd

FBcommunity DE KUNST VAN BEWUST LEVEN

Gratis Webinar Teken Voor Je Rust

Pin It on Pinterest