fbpx

WINDKRACHT-0-COMMUNITY 

Welkom vrij-denker, diep-voeler en soul-diver!

Deze community richt zich op innerlijke rust, (zelf)bewustzijn en (zelf)liefde. Op een goede balans tussen binnen- & buitenwereld, tussen hoofd & hart, tussen doen & zijn en een leven van angst naar liefde.

Vaak zeg ik dat we allemaal ‘werk in uitvoering’ zijn, waarmee ik bedoel dat we altijd in ontwikkeling zijn.
Niets is blijvend, alles beweegt, verandert, groeit en vernieuwt zich, wat vraagt om loslaten en vertrouwen. In ons lichaam, in ons denken en in ons mens zijn. Alles is een proces.

Hier in de gratis WINDKRACHT-0-COMMUNITY zou ik graag mensen met elkaar verbinden die zichzelf ook als ‘werk in uitvoering’ ervaren. Elkaar helpen en inspireren bij het ont-moeten en het samen ont-dekken en ont-wikkelen wie we zijn op mens- & zielsniveau.
Om te leren, te onderzoeken, te ZIJN en te bekijken vanuit verschillende perspectieven en om toch steeds weer met beide voeten op de grond landen.

Een veilige ruimte waar je jezelf kunt zijn, ook al voel je soms anders dan het gros, denk je anders, zie je anders en mis je daardoor aansluiting op een bepaald level in de sociale kring dicht bij je.
Je bent welkom wanneer het bovenstaande je aanspreekt.

Wanneer je lid wilt worden stel ik eerst enkele vragen aan je, zodat ik nog beter weet wat er in de community speelt en om aandacht vraagt. Je helpt er mij maar ook jezelf mee wanneer je ze beantwoordt.

Heb het goed met jezelf.
En met elkaar.
Dit is de plek waar ieder van ons hier aan kan bijdragen.

Lots of Liefs,
Karen

P.S. Zit je niet op Facebook dan kun je er op de volgende maniweren toch bij zijn:

☕ Regelmatig is er een WINDKRACHT-0-KOFFIE. Kijk HIER waar en wanneer.

🖥 Ook kun je inhaken bij de gratis online community-bijeenkomst via ZOOM. Deze wordt NIET opgenomen. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 23 maart om 20:00 uur. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan hieronder in, dan ontvang je de toegangslink in je mailbox (voeg info@praktijkheelbeeld.nl toe aan je contacten dan verdwijnt mijn mail niet in je spam).

De WINDKRACHT-0-KOFFIE is samen iets drinken, ont-moeten, goede gesprekken voren en een kaartje trekken.

Dinsdag 14 februari 2023

30 ML

Gedempte Turfhaven 1 in Hoorn

Kosten: gratis; consumpties zijn voor eigen rekening (Eventueel kun je HIER iets extra’s bijdragen onder vermelding van ‘W-0-koffie bijdrage’)

Tijd: van 11:00 tot 12:00 uur ben ik aanwezig. Maar voel je vrij om zelf langer te blijven.

Pin It on Pinterest