fbpx

Human Design de blauwdruk van wie je bent

Als mens zijn we ongelofelijk complex. Ieder van ons neemt de wereld op een eigen manier waar. Ieder van ons heeft z’n eigenaardigheden en z’n kwaliteiten. Allemaal krijgen we levenslessen op ons pad, waar we doorheen gaan om zo te kunnen groeien in het mens zijn.

Vaak zijn we zoekend naar wie we zijn en kijken we daarbij naar buiten, om ons heen en naar de ander. We vergelijken ons met een ander en verliezen daardoor onze eigenheid.

Je vergelijken maakt dat je gaat twijfelen aan je keuzes, dat je niet meer weet wat er bij je past, wat je wilt en uiteindelijk weet je niet meer wie je nu werkelijk écht bent. Kan je het gevoel bekruipen niet goed genoeg te zijn, dat je beter moet presteren en je eigenlijk het liefst (als) iemand anders wilt zijn.

Van jou is er maar één!

Toch is ieder van ons uniek.

En dat heeft een reden. Allemaal samen hebben we alle kwaliteiten die nodig zijn om een mooie wereld te creëren. Ieder van ons is hier om daaraan bij te dragen. Elk van ons heeft daarvoor eigen kwaliteiten mee gekregen. Dat wat jij goed kan, is niet mijn talent. Jij hebt jouw talenten nodig om jouw levens- en ontwikkelingsweg te lopen, ik de mijne.

Niemand van ons is méér of minder waard of nodig dan een ander.

Hoeveel mooier zou de wereld en ons leven zijn, als we hier weer naar gaan leven!

En om te weten wat ieder van ons uniek maakt.

Hoeveel mooier zou jouw leven zijn als je zou weten dat er een routekaart is, die tot in detail voor jou is gemaakt en die je laat zien wie jij in al jouw uniekheid bent?

En die je de weg wijst naar jouw innerlijke autoriteit, in plaats deze buiten jezelf te zoeken.

 

Wat is Human Design

Human design is bedoeld om jou inzicht te geven in hoe jouw energie werkt en wie je van oorsprong bent met de bedoeling dat je blij bent met jezelf en als mens tot bloei komt. Dat je jouw plek in de wereld kunt in nemen omdat het je zicht geeft op je sterke kanten en op je valkuilen.

Jouw persoonlijke Human Design wordt berekend aan de hand van het precieze moment en plaats van je geboorte. Dit systeem heeft zich eind jaren tachtig geopenbaard aan Robert Alan Krakauwer, welk later zijn naam veranderde in Ra Uru Hu. Jaren lang experimenteerde hij ermee en werkte het verder uit. human design heeft elementen in zich van astrologie, het chakrasysteem, I Tjing, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica.

Wat leuk, dit past super bij me. Veel herkenbaarheid, de valkuilen en kwaliteiten zijn wel een heel treffende samenvatting van hoe ik in elkaar zit. Ik kan hier echt iets mee!

SANDRA

Dat ik goed alleen kan werken dat wist ik al maar nu zie ik dit ook duidelijk terug in mijn Design en dat dit dus bij mij hoort. Dit is dus wie ik van nature ben en ik hoef me niet anders voor te doen. Dat geeft bevestiging en daardoor rust.

MIEKE

Mooi zeg, zóveeeeeeeel herkenning!

Ik had er al wat over gelezen, maar jij zet het wel heel helder en duidelijk op een rijtje.

MIEKE

Ik herken zó mijn valkuil, toen ik deze in mijn reading las! De pleaser zijn…. Hoe is het mogelijk dat Human Design hier zo de vinger op legt. Heel bijzonder, verrassend en inzichtelijk. En heerlijk als al die kwartjes vallen.

MIEKE

Met de afbeelding van Human Design kon ik in eerste instantie niet zoveel, maar de tekst raakte mij diep.

Zóveel herkenning! Dingen die ik wel wist, maar nu ze zo duidelijk op papier stonden kunnen ze ook een plekje in mijn lijf krijgen.

De reading werkt duidelijk nog langer door. Ik pak ‘m er regelmatig nog eens bij. Voor mij was deze reading een enorme meerwaarde. Het is zo’n bevestiging en erkanning van wie en hoe ik ben.

Tijdens het ZOOM-gesprek met Karen legde ze ook de Human Design afbeelding uit en vooral de ‘open’ centra die we daar tegen kwamen, gaven zo’n onwijze bevestiging van wat er vaak gebeurt in mij(n leven)!  Het is iets wat bij mij hoort en waar ik mee mag (leren) omgaan. Dank je wel lieve Karen voor je reading en je uitleg! Het heeft mij weer een stap verder geholpen.

ANJA

Het enige wat je hoeft te doen…

Hoe zou het zijn als het enige wat je zou hoeven doen is het volgen van die routekaart? Dat je deze als leidraad neemt in je leven, om zo weer helemaal thuis te komen bij jezelf?

De routekaart waarover ik het heb is jouw Human Design Chart. Deze oogt complex, toch zijn er in de basis een aantal plaatsen op deze routekaart die, als je ze bezoekt, je heel veel inzicht geven in hoe jij moeiteloos kunt meebewegen met het leven. In plaats van dat je je steeds schrap zet voor wat er zou kunnen gebeuren, je moeite blijft houden met kiezen of je maar niet snapt hoe je in elkaar zit.

Het reizen in jouw routekaart, jouw Human Design, is als een experiment, géén geloof. Het is een onderzoek in hoe jij bedoeld bent om te zijn van nature, naar jouw blauwdruk waarmee je geboren bent en naar waar en hoe je daarvan bent vervreemd. Het is de weg terug naar jezelf.

Want jij hebt je geheel eigen energie, je eigen manier van doen, je eigen kwaliteiten en potentieel. Er is niemand zoals jij! Je hoeft dus ook niet hetzelfde te zijn als iemand anders; je mag helemaal jezelf zijn. Sterker nog, jij komt het beste tot je recht en je zult pas echt voldoening en vrijheid ervaren als  je weet wie je bent en jezelf toe staat om alles op je eigen manier te doen.

Er is niets egoïstisch aan

Dit is dé manier waarop jij het meeste kunt betekenen voor zowel jezelf als de ander, de dieren, het klimaat, de zieken of voor wat dan ook waarvoor jij jouw kwaliteiten hebt mee gekregen. Het is jouw unieke manier en jouw unieke bijdrage.

Dit is waarom je hier op aarde bent.

Dit is waarom je bent zoals je bent.

Dit is waarom je helemaal goed bent zoals je bent.

Pin It on Pinterest