fbpx

HUMAN DESIGN

WIE JE VAN NATURE BENT

HUMAN DESIGN

JOUW UNIEKE GEBRUIKSAANWIJZING

Ben jij benieuwd welke aanpak het beste bij jou werkt?

Ben je benieuwd op welke manier jij het beste besluiten kunt nemen?

Ben jij benieuwd naar jouw natuurlijke energielevel?

Ben jij benieuwd of jij mensen en kansen aantrekt of niet?

Heb je last van het niet-goed-genoeg-gevoel?

Heb je last van het jezelf steeds maar weer vergelijken met anderen?

Hoe zou het voor je zijn als je helderheid zou hebben over wie je van nature bent en wat er bij jou past?

Human Design kan je hier inzicht, bevestiging en ontwikkelpunten in geven. Persoonlijk op jou en je exacte geboortemoment afgestemd.

Een uniek ‘verhaal’ want jij bent one-of-a-kind!

Leer jezelf nog beter kennen en wie jij van nature en zonder conditioneringen werkelijk bent; krijg een héél beeld van jezelf!

 

WAT IS HUMAN DESIGN

Jij bent uniek, ik ben uniek. Ieder mens heeft een unieke persoonlijkheid met unieke eigenschappen, talenten, vaardigheden en potentieel. Dat betekent dat wat voor een ander goed is of kloppend voelt, dit niet voor iedereen hetzelfde is. Voor ieder mens is er een eigen unieke aanpak die maakt dat je het leven als gelukkig en succesvol ervaart.

Ben jij benieuwd naar welke aanpak het beste bij jou past? Human Design kan jou hierin duidelijkheid geven. Het is een krachtig systeem dat is gebaseerd op astrologie, het chakrasysteem, I Tjing, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. Aan de hand van jouw precieze geboortemoment wordt jouw persoonlijke Human Design berekend. Dit geeft jouw ware natuur aan en is een gebruiksaanwijzing van wie jij bent als mens, hoe je het beste beslissingen kan nemen, waar je geconditioneerd wordt door anderen en hoe je het beste kunt functioneren in je privé leven, relaties en werk.

Human Design kun je zien als een handleiding van wie je van nature bent. Maar al te vaak raken we verwijderd van onszelf door drukke agenda’s, mega veel afleidingen en informatie en door overtuigingen en wat we denken dat er van ons verwacht wordt.

Human Design kun je zien als een ontwikkelingsweg die je, beetje bij beetje, bij je werkelijke zelf brengt en onthult wat jou jou maakt. Het is niet iets waar je in kunt of moet geloven. Het is een handleiding waarmee je mag experimenteren, spelen en het in de praktijk brengen, waardoor je steeds beter zult gaan herkennen wie je diep van binnen en van nature bent. Waardoor je steviger in je schoenen staat, leert om jezelf te accepteren en te waarderen voor wie je bent en te vertrouwen op de unieke combinatie van jouw eigenschappen en talenten.

 

Wat leuk, dit past super bij me. Veel herkenbaarheid, de valkuilen en kwaliteiten zijn wel een heel treffende samenvatting van hoe ik in elkaar zit. Ik kan hier echt iets mee!

SANDRA

Mooi zeg, zóveeeeeeeel herkenning!

Ik had er al wat over gelezen, maar jij zet het wel heel helder en duidelijk op een rijtje.

MIEKE

WAT VERTELT JOUW BASIS READING

In deze HD-basisreading vertel ik je die zaken die het méést van invloed zijn in jouw leven. Vertel ik welk type je bent, welke manier van doen daarbij hoort en wat dat in de praktijk inhoudt. Je krijgt inzicht op welke manier jij het beste keuzes kunt maken en beslissingen kunt nemen. Hoe jij je levenspad bewandelt, wat jouw uitdagingen in het leven zijn, de valkuilen (die je zeker zult herkennen) en je talenten.

Ben jij benieuwd naar jouw persoonlijke handleiding?

Vraag ‘m nu aan!

Je ontvangt je reading binnen een week als PDF in je mailbox (voeg info@praktijkheelbeeld.nl toe aan je contacten dan kun je ‘m niet missen)

Mocht je graag jouw basis reading toegelicht krijgen in een telefonisch of online gesprek, dan kun je hiervoor een datum en tijdstip inplannen.

PERSOONLIJKE TOELICHTING

Jouw Human Design chart is eigenlijk pas het begin van je Human Design reis. Met het een keertje doorlezen van je reading ben je er niet. Het moet bezinken. Je gaat het onderzoeken en toepassen. Het is een geen passieve ‘leer’.

De kracht zit ‘m hierbij in de herhaling. Je zult het vaker moeten lezen, vaker moeten horen en vaker moeten doen. Dat is de manier waarop wij mensen leren. Fietsen kon je ook niet meteen de eerste keer dat je erop stapte.

Wanneer je bij Heelbeeld een Human Design reading aanvraagt heb je daarom de mogelijkheid om meteen, of op een later tijdstip, een gesprek aan te vragen waarin je reading wordt toegelicht. (Dit geldt alleen voor HDreadings die door Heelbeeld zijn verzorgd)

Dit gesprek vindt plaats tijdens een online meeting via ZOOM. (Lees hier hoe dat werkt)

 

JOUW HUMAN DESIGN CHART

Jouw eigen Human Design Chart kun je gratis aanvragen en downloaden met jouw exacte geboortegegevens. Hierbij is het belangrijk dat je het juiste tijdstip van je geboorte weet.

WAAROM HUMAN DESIGN EEN MOOIE AANVULLING IS BIJ HEELBEELD

 

Note: deze reading wordt niet samengesteld door een officiële Human Design Analist. Kennis is opgedaan door zelfstudie, gevolgde trainingen en informatie uit boeken en van internet, aangevuld vanuit intuïtie en ervaring.

Pin It on Pinterest