fbpx

HUMAN DESIGN

JOUW UNIEKE GEBRUIKSAANWIJZING

Ben jij benieuwd welke aanpak het beste bij jou werkt?

Ben je benieuwd op welke manier jij het beste besluiten kunt nemen?

Ben jij benieuwd naar jouw natuurlijke energielevel?

Ben jij benieuwd of jij mensen en kansen aantrekt of niet?

Heb je last van het niet-goed-genoeg-gevoel?

Heb je last van het jezelf steeds maar weer vergelijken met anderen?

Hoe zou het voor je zijn als je helderheid zou hebben over wie je van nature bent en wat er bij jou past?

Human Design kan je hier inzicht, bevestiging en ontwikkelpunten in geven. Persoonlijk op jou en je exacte geboortemoment afgestemd.

Een uniek ‘verhaal’ want jij bent one-of-a-kind!

Leer jezelf nog beter kennen en wie jij van nature en zonder conditioneringen werkelijk bent; krijg een héél beeld van jezelf!

 

WAT IS HUMAN DESIGN

Jij bent uniek, ik ben uniek. Ieder mens heeft een unieke persoonlijkheid met unieke eigenschappen, talenten, vaardigheden en potentieel. Dat betekent dat wat voor een ander goed is of kloppend voelt, dit niet voor iedereen hetzelfde is. Voor ieder mens is er een eigen unieke aanpak die maakt dat je het leven als gelukkig en succesvol ervaart.

Ben jij benieuwd naar welke aanpak het beste bij jou past? Human Design kan jou hierin duidelijkheid geven. Het is een krachtig systeem dat is gebaseerd op astrologie, het chakrasysteem, I Tjing, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. Aan de hand van jouw precieze geboortemoment wordt jouw persoonlijke Human Design berekend. Dit geeft jouw ware natuur aan en is een gebruiksaanwijzing van wie jij bent als mens, hoe je het beste beslissingen kan nemen, waar je geconditioneerd wordt door anderen en hoe je het beste kunt functioneren in je privé leven, relaties en werk.

Human Design kun je zien als een handleiding van wie je van nature bent. Maar al te vaak raken we verwijderd van onszelf door drukke agenda’s, mega veel afleidingen en informatie en door overtuigingen en wat we denken dat er van ons verwacht wordt.

Human Design kun je zien als een ontwikkelingsweg die je, beetje bij beetje, bij je werkelijke zelf brengt en onthult wat jou jou maakt. Het is niet iets waar je in kunt of moet geloven. Het is een handleiding waarmee je mag experimenteren, spelen en het in de praktijk brengen, waardoor je steeds beter zult gaan herkennen wie je diep van binnen en van nature bent. Waardoor je steviger in je schoenen staat, leert om jezelf te accepteren en te waarderen voor wie je bent en te vertrouwen op de unieke combinatie van jouw eigenschappen en talenten.

 

Wat leuk, dit past super bij me. Veel herkenbaarheid, de valkuilen en kwaliteiten zijn wel een heel treffende samenvatting van hoe ik in elkaar zit. Ik kan hier echt iets mee!

SANDRA

Dat ik goed alleen kan werken dat wist ik al maar nu zie ik dit ook duidelijk terug in mijn Design en dat dit dus bij mij hoort. Dit is dus wie ik van nature ben en ik hoef me niet anders voor te doen. Dat geeft bevestiging en daardoor rust.

MIEKE

Mooi zeg, zóveeeeeeeel herkenning!

Ik had er al wat over gelezen, maar jij zet het wel heel helder en duidelijk op een rijtje.

MIEKE

Ik herken zó mijn valkuil, toen ik deze in mijn reading las! De pleaser zijn…. Hoe is het mogelijk dat Human Design hier zo de vinger op legt. Heel bijzonder, verrassend en inzichtelijk. En heerlijk als al die kwartjes vallen.

MIEKE

Met de afbeelding van Human Design kon ik in eerste instantie niet zoveel, maar de tekst raakte mij diep.

Zóveel herkenning! Dingen die ik wel wist, maar nu ze zo duidelijk op papier stonden kunnen ze ook een plekje in mijn lijf krijgen.

De reading werkt duidelijk nog langer door. Ik pak ‘m er regelmatig nog eens bij. Voor mij was deze reading een enorme meerwaarde. Het is zo’n bevestiging en erkanning van wie en hoe ik ben.

Tijdens het ZOOM-gesprek met Karen legde ze ook de Human Design afbeelding uit en vooral de ‘open’ centra die we daar tegen kwamen, gaven zo’n onwijze bevestiging van wat er vaak gebeurt in mij(n leven)!  Het is iets wat bij mij hoort en waar ik mee mag (leren) omgaan. Dank je wel lieve Karen voor je reading en je uitleg! Het heeft mij weer een stap verder geholpen.

ANJA

WAT VERTELT JOUW BASIS READING

In deze HD-basisreading vertel ik je die zaken die het méést van invloed zijn in jouw leven. Vertel ik welk type je bent, welke manier van doen daarbij hoort en wat dat in de praktijk inhoudt. Je krijgt inzicht op welke manier jij het beste keuzes kunt maken en beslissingen kunt nemen. Hoe jij je levenspad bewandelt, wat jouw uitdagingen in het leven zijn, de valkuilen (die je zeker zult herkennen) en je talenten.

Ben jij benieuwd naar jouw persoonlijke handleiding?

Vraag ‘m nu aan!

Je ontvangt je reading binnen een week als PDF in je mailbox (voeg info@praktijkheelbeeld.nl toe aan je contacten dan kun je ‘m niet missen)

Jouw Human Design chart is eigenlijk pas het begin van je Human Design reis. Met het een keertje doorlezen van je reading ben je er niet. Het moet bezinken. Je gaat het onderzoeken en toepassen. Het is een geen passieve ‘leer’.

De kracht zit ‘m hierbij in de herhaling. Je zult het vaker moeten lezen, vaker moeten horen in net iets andere bewoordingen, dan gaat het landen. Dan kun je dat wat je weet gaan toepassen en uitproberen in je dagelijkse praktijk. Dat is de manier waarop wij mensen leren. Fietsen kon je ook niet meteen de eerste keer dat je erop stapte. Het is een kwestie van ervaren.

Wanneer je bij Heelbeeld een Human Design reading aanvraagt neem ik contact met je op en maken we een afspraak voor een gesprek waarin ik je reading toegelicht. (Dit geldt alleen voor HDreadings die door Heelbeeld zijn verzorgd)

Dit gesprek vindt plaats tijdens een online meeting via ZOOM. (Lees hier hoe dat werkt)

 

JOUW HUMAN DESIGN CHART

Jouw eigen Human Design Chart kun je gratis aanvragen en downloaden met jouw exacte geboortegegevens. Hierbij is het belangrijk dat je het juiste tijdstip van je geboorte weet.

 

WAAROM HUMAN DESIGN EEN MOOIE AANVULLING IS BIJ HEELBEELD

 

Note: deze reading wordt niet samengesteld door een officiële Human Design Analist. Kennis is opgedaan door zelfstudie, gevolgde trainingen en informatie uit boeken en van internet, aangevuld vanuit intuïtie en ervaring.

Pin It on Pinterest