fbpx

Karen voor Pisa

Onder de noemer ‘Karen voor Pisa’ verkoop ik eigen en andermans werk om Inloophuis Pisa in Hoorn te steunen. Zij hebben het moeilijk in deze tijd en zijn afhankelijk van donaties.

Omdat ik het belangrijk vind dat dit warme, huiselijke en betekenisvolle huis blijft bestaan, draag ik hier graag op eigen wijze aan bij. Omdat, wanneer je geconfronteerd wordt met ziekte bij jezelf of bij een dierbare, het zo belangrijk is om je verhaal te kunnen doen. Om je angsten te kunnen delen. Om anderen te ontmoeten die weten waar je doorheen gaat. Om samen te lachten en te huilen. Om verdriet te delen. Om weer te kunnen relativeren. En om vol te houden, zo goed en kwaad als het kan. Om hoop te houden.  Omdat je nooit alleen zou moeten zijn als je iets moeilijks te dragen hebt.

Zo gaat deze actie in z’n werk.

 • Ga hier naar ‘Shop voor Pisa‘. Daar vind je eigen en andermans werk, welke op dit moment beschikbaar zijn voor dit goede doel.
 • Bestel het item dat je wilt kopen. Het volledige bedrag van het item is voor het goede doel.
 • Ga naar het winkelmandje.
 • Standaard worden er verzendkosten berekend. Je kunt ook de optie ‘ophalen’ aanvinken, wanneer je op afspraak wilt ophalen.
 • Ga naar afrekenen.
 • Doorloop het betaalproces en rond dat af.
 • Je ontvangt vanaf info@praktijkheelbeeld.nl (tip: voeg toe aan je adresboek) een mail wanneer je betselling op de post gaat.
 • Het bedrag voor het goede doel wordt voor je gedoneerd op mijn pagina als teamlid van Inloophuis Pisa. KLIK HIER om daar naar toe te gaan. Onder aan deze pagina vind je alle donateurs. Je wordt daar met naam genoemd.
 • Je ontvangt van KWF Kankerbestrijding een betalingsbewijs van je donatie.
 • En eeuwige dank van Inloophuis Pisa en mij 🙂

 

Steun je deze actie?

Volg dan karenvandeurenkunst op Instagram en #karenvoorpisa, reageer en deel 😊 en zeg het voort.

Alvast hartelijk dank!

Heelbeeld Windkracht 0

Foto: Annemarie de Vos

Voor de duidelijkheid hier enkele voorwaarden die verbonden zijn aan deze actie:

 1. Er zijn geen garanties op het item van je aankoop.
 2. Je aankoop kan niet geretourneerd worden.
 3. Het item wordt jouw bezit na afhandeling van de (digitale) betaling.
 4. Na betaling wordt je aankoop binnen enekel dagen verstuurd.
 5. De kunstenaar/maker/creator is verantwoordelijk voor eventuele verzending en ook bepaalt deze de locatie waar de aankoop opgehaald kan worden. Tenzij anders vermeld.
 6. De afbeelding/foto van jouw aankoop blijft ten alle tijden eigendom van de kunstenaar/maker/creator die het item heeft gemaakt. Deze is vrij om afbeeldingen van het item te gebruiken op social media en in workshops, cursussen en ander (opleidings)materiaal, digitaal en als (op een) fysiek product.

Pin It on Pinterest