fbpx

HET MEER DAN MANDALA MEMBERSHIP

WAT MANDALA TEKENEN IS

Mandala tekenen is simpel gezegd tekenen in de cirkel. De cirkel is een kader en een door een kader te tekenen ontstaat er een binnen en een buiten.

De binnenruimte van de cirkel kan als beperkend aanvoelen omdat je geen ruimte hebt om alles eindeloos grenzeloos erin te tekenen. Bewust of onbewust maak je dus keuzes van wat je wel tekent en wat niet. Dus een mandala kan laten zien wat voor jou het belangrijkste is.

Ook is de cirkel overal gelijkwaardig. Er zijn geen hoekjes waarin je iets kunt weg stoppen. Overal op de cirkellijn is de afstand naar het middelpunt hetzelfde. Het middelpunt is de kern van de cirkel. Het staat ook symbool voor jouw kern, jouw bron van waaruit alles bestaat….. Lees hier verder >>>

WAT MANDALA TEKENEN VOOR JOU KAN DOEN

Mandala tekenen helpt je je hoofd leeg te maken en jezelf te uiten. Het brengt je ontspanning en plezier.

Al doende doet het iets met jou. Of daar woorden aan geeft of niet. Jouw innerlijke wereld wordt aangesproken door te tekenen en te kleuren. En je mag gewoon genieten van het bezig zijn met passer en liniaal, gestructureerd of gevoelsmatig. De cirkel is jouw ruimte.

Van oudsher werd de mandala gebruikt als middel om het Goddelijke wat buiten je is, innerlijk te ervaren. Om in contact te komen met het centrum van de mandala, welke symbool voor het begin, de bron van alles wat er is.

In onze cultuur zijn we afgedwaald van deze bron en van onze eigen kern. Maar onbewust …. Lees hier verder >>>

HOE DEZE MANDALA MIJN LEVEN VERANDERDE

Voor 2006 had ik geen idee wat een mandala was. Ik krabbelde toen vanuit een diep dal op en een vriendin vroeg of ik mee ging naar mandala tekenen. Die les gingen we intuïtief (toen ook nog nooit van gehoord) tekenen.

Ik begon na wat aanwijzingen. Het kwam er kort gezegd op neer dat we een uurtje gingen kleuren in de cirkel. En na ruim een half uur bemerkte ik iets….

Er ontstonden op mijn papier geen lijnen of vormen; het was een sferisch geheel. Wat ik onder mijn handen zag ontstaan in veel rood, wat lila, blauw en mintgroen associeerde ik met een baarmoeder, foetus, zwanger zijn….. Laat dat nu…. Lees hier verder >>>

MEER DAN MANDALA MEMBERSHIP

Als member krijg je elke twee weken toegang tot een nieuwe les Mandala tekenen.

De mandala’s die je gaat tekenen zijn heel uiteenlopend. Soms wat eenvoudiger en dan weer moeilijker. Soms intuïtief en dan weer met passer en liniaal. Soms een uitgebreide les en dan weer een korte les. Soms is het een Kolam en dan weer een chakra. De ene keer gebaseerd op een land of cultuur en een andere keer naar aanleiding van een kunstenaar. Heel divers dus.

Enige ervaring is wenselijk. Heb je dat niet dan helpen we elkaar in de bijbehorende community op Facebook.

Daar helpen en inspireren we elkaar. Daar deel je waar je trots op bent, wat je mislukt vindt of wat voor originele tekening er is ontstaan. Ook delen we daar tips en tricks.

Je kunt overigens alle lessen mandala tekenen volgen ook wanneer je géén lid bent van Facebook. Je kunt alle lessen bekijken op je laptop, tablet of mobiel.

 

WAAROM JIJ MEMBER MOET WORDEN

⊗ Je wordt er vriendelijk aan herinnerd dat het belangrijk is om steeds tijd voor jezelf te nemen.

⊗ Het is een rust en oplaadmoment voor zowel je hoofd als je lichaam.

⊗ Je leert om anders kijken naar falen en fouten. Die bestaan namelijk niet.

⊗ Je geeft jezelf heel veel mandala-maatjes cadeau; zij die ook van mandala tekenen houden.

Je geeft door je tekening te plaatsen anderen ideeën, inspiratie en wellicht heb je tips.

Je ontvangt hetzelfde van andere leden.

Je leert je eigen kleur- en vormtaal kennen.

⊗ Je leert jezelf beter kennen.

⊗ Je leert om trots te zijn op wat je maakt.

⊗ Je leert dat het oké is als het anders uitpakt als verwacht.

⊗ Je wordt creatiever en vindingrijker.

 

Het gaat om het plezier van het mandala tekenen, het genieten van het kleuren, het ontspannen van je mind en om het zichtbaar maken van (iets van) jezelf. Om het waarderen van wie je bent en wat je maakt en om een fijne tijd te hebben met jezelf.

Member ben je nu al voor € 8.50 per maand! Als je nu hieronder aangeeft belangstelling te hebben.

De deuren van het MEER DAN MANDALA MEMBERSHIP OPENEN 1 SEPTEMBER 2020!

Wil jij straks als eerste toegang tot vele inspirerende nieuwe mandala’s en voor een bijzonder aantrekkelijke prijs? Geef dan nu al je naam door, dan ontvang je straks als eerste een speciale link van mij waarmee je korting krijgt op het memebership.

Ben je eenmaal member, dan blijf je gedurende je gehéle memebership dit lage bedrag betalen!!

Pin It on Pinterest