fbpx

MISSIE

Het is mijn missie om bij te dragen aan een vreedzame wereld waar het voor alle vormen van leven goed toeven is. Voor mij begint dit bij de verantwoordelijkheid van elk mens, voor de eigen innerlijke vrede, en het aankijken, doorleven en helen van alles wat deze innerlijke vrede in de weg staat.

Ik geloof dat het de bedoeling is van een mensenleven om deze uitnodiging tot innerlijke rust en vrede aan te nemen en dat hier alle onvrede, (innerlijk) conflicten en lastige ervaringen bij horen. We leven in een duale werkelijkheid waarbij het ene niet kan bestaan zonder het andere. Dat is nou juist de ervaring van het mens zijn. Zonder onvrede zouden we niet weten wat vrede is. Waar kies jij voor? Ik kies voor vrede!

Anno nu leven we in een tijdperk van transparantie, al het onrecht komt (vroeg of laat) aan het licht. Niets kan meer verstopt worden. Niet buiten je, op grote schaal, en ook niet in je binnenwereld. Je wordt geroepen om die binnenwereld op te ruimen en alles wat daar nog weggestopt zit echt te bezien, te doorvoelen, te verwerken en te transformeren. Het is mijn missie om hierbij te begeleiden vanuit mijn eigen (levens) ervaringen, (vak)kennis, de Tekentaal, Human Design, Mindfulness en lichaamswerk. Het is mijn missie dat we beginnen bij onszelf en zo we bijdragen aan deze vreedzame wereld.

Pin It on Pinterest