fbpx

MISSIE

Ik ben een onderzoeker naar wat er in mijn, en andermans, innerlijke wereld leeft. Ik vraag me altijd dingen af en stel vragen. Op die manier bekijk ik aspecten van mezelf, het leven en van anderen steeds weer totdat ik er een heel beeld van heb.

Ik geloof dat we allemaal met elkaar zijn verbonden. We ademen allemaal dezelfde lucht in en leven op dezelfde aardbol. Ik geloof ook dat we dit zijn kwijtgeraakt; het gevoel van verbonden te zijn met elkaar, de verbinding met iets wat groter is dan we kunnen bevatten en ook de verbinding met onszelf

Het is mijn diepste verlangen om bij te dragen aan het herstellen van de verbinding met jezelf. Van daaruit kun je, met je eigen talenten en met je eigenheid, een bijdrage leveren aan de wereld. Hoe groot of klein die bijdrage ook is; deze is altijd waardevol en van betekenis.

Verbinding herstellen met jezelf is het goed hebben met jezelf en jezelf goed kennen. Daarvoor moet je met je aandacht naar binnen. Onderzoeken wat er daar speelt, in de krochten van je ziel, en niet wegkijken.

Ik geloof dat het nodig is om de stilte op te zoeken. Buiten je, waarna je deze ook van binnen zult gaan ervaren. Stilte, vertragen, rust, mijmeren, creëren en tekenmeditatie; hiermee maak je ruimte in jezelf waardoor je gelegeheid geeft aan je ziel, je eigenheid, dat wat je werkelijk bent, om zich te laten zien en horen. Dat is de ingang naar authentiek jezelf zijn, zonder beperkende overtuigingen en los van het geconditioneerde denken.

Dat is de weg van angst naar liefde.

Dat is de weg naar een betere wereld, en die begint altijd bij jezelf. Mijn missie is; doe wat je kunt.

Pin It on Pinterest