Reviews

Laat me weten hoe je de workshop, het online programma en/of een meerdaagse hebt ervaren en schrijf een review. Alvast hartelijk dank!

Tekenpraktijk Heelbeeld
Een uitdaging om aan de challenges mee te doen. En een poging om vrijer te worden. Niets moet alles mag, kan. Dat is al een overweging waard! Ik ben eerder tevreden, de lat hoeft niet zo hoog te liggen.,ik zag het als een leerproces...,dank je wel Karen
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Heerlijk om te tekenen. Zitten is voor mij de grootste uitdaging in een druk gezin. Op deze manier "opdrachten moeten uitvoeren" helpt om niet maar door te blijven gaan..
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Ik vind het erg leuk om te leren ontdekken wat ik nog meer in huis heb ? Dank zij jou leer ik mezelf beter kennen.xx
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Karen is een vakkundige vrouw die oog heeft voor kleur en de tekentaal. Ze geeft het kader aan en helpt je op gang zodat je na afloop met een uniek kunstwerk naar huis gaat, of je nu kunt tekenen of niet. Of je erheen gaat om iets moois te maken of even tot jezèlf wilt komen, Karen neemt je mee en ondersteunt en motiveert je.
03/03/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Ik slaap beter omdat ik overdag kleine momenten van rust neem door even te gaan tekenen. Win-win situatie. Goede manier om weerstand te bemerken en waar mijn valkuilen liggen, ik ben ze tegengekomen.
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Hier mag en kan ik mezelf zijn en heb ik veel geleerd, waarvan ik niet wist dat ik het in me had.
25/05/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Mislukkingen bestaan niet, uitdagingen wel. Dat is de grootste les die ik tot nu toe van Karen heb geleerd.
Veel opmerkingen zijn niet alleen toe te passen in het tekenen, maar ook in het leven. Heelbeeld is een plaats waar je tot jezelf kunt komen en jezelf mag zijn.
03/06/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Hier wordt een lijn een kunstwerk en een kras een meersterwerk. Altijd verrassend en vernieuwend.
02/05/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
De workshop 'Kom in je element' was erg interessant. We hebben veel geleerd over de vijf elementen van Feng Shui. Karen heeft met een vakkundig oog heel verrassende dingen uit onze tekeningen gehaald. Echt een aanrader!
05/06/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Soms was het genieten van het proces en het resultaat, soms ging ik met gepaste tegenzin met een opdracht aan de slag. Teken is zo een spiegel voor mezelf. Fijn dat ik aangemoedigd werd om tijd te nemen voor tekenen en kleuren.
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Vandaag tijdens de workshop Karen live mee mogen maken. De rust die ze uitstraalt bij de on-line videos straalt ze ook uit tijdens de workshop.
05/05/2017
Tekenpraktijk Heelbeeld
Eindelijk de rust gevonden om met het materiaal en de opdrachten te stoeien .Fijn dat er niks moet. Heerlijk dank ervoor Karen!
07/01/2017
Tekenpraktijk Heelbeeld
Ontzettend leuk om te doen en iedere keer weer een verrassing wat we maken moesten. Heel stimulerend om het tekenen weer op te pakken. Zeker voor herhaling vatbaar. Karen, bedankt voor de mooie opdrachten.
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Het geeft je wel inzichten waar jezelf tegen aanloopt en te onderzoeken waarom en wat het met je doet.
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Karen is een gepassioneerd workshopleider. Stap voor stap leidt ze haar cursisten door een opdracht heen en dan ontstaan er ineens de prachtigste dingen. Dingen waarvan je nooit gedacht had die te kunnen maken. En dan blijkt er ook nog heel veel psychologie achter dat wat je gemaakt heb te zitten en Karen licht dat rustig aan je toe. Heel waardevol om op die manier kunstzinnig bezig te zijn. Ik kom zeker terug.
02/02/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
De TekenMeditaties brengen mij rust en daardoor kom ik weer een stukje dichter bij mezelf in een hectische periode op mijn werk. Super fijn hoe je reageert en vragen stelt, zodat ik zelf zie wat ik heb getekend. Dank je wel voor je aandacht voor de geplaatste tekeningen en je enthousiasme waarmee je de korte opdrachtjes brengt. Ik zie er elke dag weer naar uit!
17/10/2018
Tekenpraktijk Heelbeeld
Heerlijk om in mijn eigen tempo, alleen op mijn atelier de uitdaging aan te gaan. Geweldig dat je er zoveel energie en enthousiasme insteekt. Zeker je betrokkenheid, alsof ik privelessen volg. Superbedankt Karen!!
17/11/2016

Laat hier je beoordeling achter:

Name
Testimonial