Reviews

Laat me weten hoe je de workshop, cursus, online programma en/of materialen hebt ervaren en schrijf een review. Alvast hartelijk dank!

Tekenpraktijk Heelbeeld
Karen is een gepassioneerd workshopleider. Stap voor stap leidt ze haar cursisten door een opdracht heen en dan ontstaan er ineens de prachtigste dingen. Dingen waarvan je nooit gedacht had die te kunnen maken. En dan blijkt er ook nog heel veel psychologie achter dat wat je gemaakt heb te zitten en Karen licht dat rustig aan je toe. Heel waardevol om op die manier kunstzinnig bezig te zijn. Ik kom zeker terug.
02/02/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Eindelijk de rust gevonden om met het materiaal en de opdrachten te stoeien .Fijn dat er niks moet. Heerlijk dank ervoor Karen!
07/01/2017
Tekenpraktijk Heelbeeld
Karen is een vakkundige vrouw die oog heeft voor kleur en de tekentaal. Ze geeft het kader aan en helpt je op gang zodat je na afloop met een uniek kunstwerk naar huis gaat, of je nu kunt tekenen of niet. Of je erheen gaat om iets moois te maken of even tot jezèlf wilt komen, Karen neemt je mee en ondersteunt en motiveert je.
03/03/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Vandaag heb ik deelgenomen aan de workshop Meester in kleurtechniek.
Een schitterende dag als je van kleuren houd.
Helemaal als je ook nog Karen als docente live mag meemaken. De rust die ze uitstraalt bij de on-line videos straalt ze ook uit tijden de workshop.
Ik heb vandaag van vele technieken gebruik kunnen maken en andere verbeteren.
Dit is een absolute aanrader als je verder wilt, want ze zal het vast nog wel eens op het programma zetten.
05/05/2017
Tekenpraktijk Heelbeeld
Ofschoon ik de laatste challenge nog moet doen kan ik al wel vertellen dat Karen het allemaal op een heel fijne en rustige manier kan overbrengen.
Ik had veel plezier in de opdrachten, m.n. de geometrie vind ik erg leuk.
Stress heb ik niet, maar ik kan toch zeggen dat het brein op een bepaald moment met je aan de haal gaat. Dan gaat het als vanzelf.
De tutorials op de website kan ik iedereen ook van harte aanbevelen. Die zijn rijk aan tips.
Dank je wel Karen.
29/12/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Ik vind het erg leuk om te leren ontdekken wat ik nog meer in huis heb ? Dank zij jou leer ik mezelf beter kennen.xx
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Heerlijk, die eerste (gratis) challenge. Ik heb het plezier in tekenen terug. En Ik slaap beter omdat ik overdag kleine momenten van rust neem door even te gaan tekenen. Win-win situatie. Leuke opbouw in de challenge, goede manier om weerstand te bemerken en waar mijn valkuilen liggen, ik ben ze tegengekomen.
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Soms was het genieten van het proces en het resultaat, soms ging ik met gepaste tegenzin met een opdracht aan de slag. Teken is zo een spiegel voor mezelf. Fijn dat ik het de Tekenchallenge aangemoedigd werd om tijd te nemen voor tekenen en kleuren.
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Het nuttigst tot nu toe: leren omgaan met de diverse kleurtechnieken. Is toepasbaar in elke cursus..
Het fijnst is de sfeer , niet veroordelend en positieve reacties.
Buitengewoon gezellig en voor veel herhalingen vatbaar. Eigenlijk maakt het niet eens uit, welke cursus of workshop je doet, ze zijn allemaal geweldig.
01/06/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
De vier weken challenge vond ik heel leuk. Het bracht me uit mijn comfortzone: kleuren is niet zo evident als het lijkt. Om niet 'stil' te vallen zoek ik allerlei uitdagingen, wat met deze challenge zeer goed geslaagd is! Het smaakt naar meer ...
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Zojuist de materiaalpakketten 5 en 6 ontvangen en zo blij met de professionele materialen. Dit zet aan om weer vele nieuwe ideeen uit te gaan werken. En de bestelling had ik zeer snel en goed verpakt in huis.
25/10/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Ik vond de chalence 1tm 4 erg leuk om te doen. Ik herkende erg veel wat ik tijdens mijn opname ook al geleerd had het luisteren en even terug gaan naar je zelf. Jammer genoeg kan ik hier in de omgeving bij mij thuis niet deze manier van kleuren vinden. Dus toen ik dit gevonden had op jou site wist ik weer hoe ik tot mij zelf mag komen. Ben erg blij dat ik dit heb gedaan.
18/05/2017
Tekenpraktijk Heelbeeld
Mislukkingen bestaan niet, uitdagingen wel. Dat is de grootste les die ik tot nu toe van Karen heb geleerd.
Veel opmerkingen zijn niet alleen toe te passen in het tekenen, maar ook in het leven. Heelbeeld is een plaats waar je tot jezelf kunt komen en jezelf mag zijn.
03/06/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Hier wordt een lijn een kunstwerk en een kras een meersterwerk. Altijd verrassend, vernieuwend, leuk en vooral heel gezellig
02/05/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Kleurtechniek.
Wat een ontzettend leerzame lessen.
Veel geleerd over technieken met kleurtjes en nog meer leuke bruikbare tips. Een mooie basis om op door te borduren{kleuren}. Rust vinden en tijd met en voor jezelf.
Karen is een toppertje en ik hoop nog wat van die heerlijke uurtjes door te brengen. Karen bedankt voor de tips omtrent kleuren en op persoonlijke vlak. Rust en hart(d)van mij krijg je 4 sterren.
15/04/2017
Tekenpraktijk Heelbeeld
Heerlijk om dit even te doen terwijl de kinderen ook aan tafel kleuren. Toch even een eigen vel papier en zij doen op hun manier ook mee. Zitten is voor mij de grootste uitdaging in een druk gezin en op deze manier (opdrachten die uitgevoerd 'moeten' worden) helpt me daarbij. Hoop op meer online challenges 🙂
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Een uitdaging om aan de challenges mee te doen. En een poging om vrijer te worden. Niets moet alles mag, kan. Dat is al een overweging waard! Ik ben eerder tevreden, de lat hoeft niet zo hoog te liggen.,ik zag het als een leerproces...,dank je wel Karen
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Net materiaalpakket 4 en 6 ontvangen. Top! Snel en goed verpakt! En dat in de kersttijd! Onwijs bedankt!
20/12/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
De workshop 'Kom in je element' was erg interessant. We hebben veel geleerd over de vijf elementen van Feng Shui. Karen heeft met een vakkundig oog heel verrassende dingen uit onze tekeningen gehaald. Echt een aanrader!
05/06/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Het geeft je wel inzichten waar jezelf tegen aanloopt en te onderzoeken waarom en wat het met je doet.
Ben blij dat ik met de online challange heb meegedaan en ben benieuwd wat het vervolg is.
Bedankt Karen
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Heerlijk om in mijn eigen tempo, alleen op mijn atelier de uitdaging aan te gaan. Geweldig dat je er zoveel energie en enthousiasme insteekt. Zeker je betrokkenheid, alsof ik privelessen volg. Superbedankt Karen!!
17/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Ontzettend leuk om te doen en iedere keer weer een verrassing wat we maken moesten. Heel stimulerend om het tekenen weer op te pakken. Zeker voor herhaling vatbaar. Karen, bedankt voor de mooie opdrachten in deze online challenge.
14/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Heel hartelijk dank Karen voor het geven van deze challenge. Fijn dat je iets van je kennis en ervaring zo hebt willen delen. Ik heb met veel plezier en enthousiasme de opdrachten uitgevoerd, heb nieuwe technieken geleerd en ben ervaring rijker geworden. Aan een vervolg zal ik graag meedoen.
16/11/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Hier mag en kan ik mezelf zijn en heb ik veel geleerd, waarvan ik niet wist dat ik het in me had.
25/05/2016
Tekenpraktijk Heelbeeld
Ik heb inmiddels meerdere workshops en cursussen bij Karen gevolgd, en allemaal met evenveel plezier. Het is fijn om te zien dat tekenen en kleuren steeds beter gaat en leuke resultaten oplevert. Laatst aan een kleuravond meegedaan. Dat was niet alleen ontspannen en gezellig, maar ook inspirerend. Ik kijk altijd uit naar de avonden bij Karen.
07/04/2017

Laat hier je beoordeling achter:

Name
Testimonial