fbpx

Ervaar zelf wat tekenmeditatie is, hoe je het doet en wat het vóór jou doet!

Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse inspiratiemail (BvV & Nieuws) dan kom je automatisch op de maillijst om de drie gratis tekenmeditaties te ontvangen. (Mocht je willen, dan kun je je ten alle tijden heel eenvoudig weer uitschrijven.)

Je hoeft absoluut geen creatief wonder te zijn om aan tekenmeditatie te doen. Je hoeft er niet eens voor te kunnen tekenen. Het is een manier van intuïtief tekenen. Ik help je er gewoon eventjes zodat je eenvoudig kunt beginnen en dat je er ook daadwerkelijk tijd voor maakt.

Vul hieronder je gegevens indan ontvang je meteen een mail waarin je je inschrijving dient te bevestigen. Dan komen de gratis tekenmeditaties meteen naar je toe! Je ontvangt ze per mail.

Kijk ook in je reclame- en spamfolder en in je ongewenste mail. Voeg je info@praktijkheelbeeld.nl toe aan je contacten, dan zul je niets mislopen en al mijn mails in je Postvak In binnen krijgen.

(Heb je na een kwartiertje nog niets ontvangen, dan is er iets mis gegaan. Mail me dan a.u.b. dan maak ik het voor je in orde.)

Pin It on Pinterest