fbpx
cursus

Van de STORM naar het OOG

Leer jezelf en het leven beter te begrijpen.

Herinner je jouw kracht.

Wordt verliefd op jezelf.

Vind rust en helderheid.

Treed naar buiten met zelfvertrouwen van binnenuit.

Soms gaat het een tijdje niet zo lekker

Er zijn altijd wel wat wolkjes aan de hemel.

Sommige drijven voorbij, anderen blijven.

Ze bezorgen je last en geven je een vervelend gevoel, terwijl je er niet de vinger op kunt (of durft) te leggen.

Je wilt niet naar een psycholoog of therapeut.

Maar je voelt wel dat het tijd is om die wolkjes in beweging te brengen.

Meld je hieronder aan; we starten op 9 maart!

 

Zo gaan we te werk

Van De Storm naar het OOG, deze titel zegt het al; je gaat naar het oog, naar rust, naar binnen, naar je innerlijk weten. Dit doen we aan de hand van het WINDKRACHT-0-MODEL, waardoor je alle aspecten van jou(w leven) onderzoekt. Dit zelfonderzoek doen we door middel van gesprekken, beeldend werken en meditatie.

Mijn manier van werken gaat altijd over het zelfonderzoek, om meer inzicht in en vooral begrip voor jezelf te krijgen en voor wat er aan de hand is. Dit geeft al enorm veel rust. Alle antwoorden liggen in jezelf. Maar voordat er toegang tot een antwoord kan komen, zal er eerst een vraag helder moeten zijn. Daarom beginnen we ermee om jouw vraag/vragen centraal te stellen! Wat zijn jouw wolkjes die niet vanzelf weg gaan eigenlijk en waar hangen ze mee samen?

Ervaring leert dat zelfonderzoek met name inzicht geeft in welke onduidelijkheden en ruis er werkelijk innerlijk leven. Welke gevoelens onderdrukt en/of veroordeeld worden. Wat is het zelfbeeld en waar identificeer je jezelf mee. Het is belangrijk om daar eerst bewust van te worden. Want als de vraag duidelijk, kloppend en helder is, is het antwoord al naar je onderweg.

Daarbij is het oplossen van iets niet altijd mogelijk of zelfs wenselijk. Het leven kent bepaalde fases en voor alles is een tijd. Inzicht in het hoe en wat van een probleem heeft in dit traject prioriteit. Het stellen van (de juiste) vragen is belangrijker dan het vinden van de antwoorden. Bovendien hoeft er helemaal niks aan jou opgelost te worden; je bent precies waar je nu zijn moet en altijd onderweg in het leven. Dit traject is een bewustwordingstraject waarbij we samen onderweg zijn, ieder in ons eigen leven. We samen de lach en de traan delen, van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en steunen.

 

Dit is voor jou als je

 

🌀 Vaker moe, gefrustreerd en geïrriteerd bent als je zou willen.

🌀 Moeite hebt met jezelf leuk en de moeite waard vinden.

🌀 Je het lastig vindt om keuzes te maken.

🌀 Er dingen niet lekker lopen.

🌀 Als je wilt begrijpen wat er met je aan de hand is.

🌀 Je met levensvragen zit.

🌀 Je wilt dat alle morgens beter worden dan vandaag.

 

Na VAN DE STORM NAAR HET OOG

 

🌀 Kun je het stukken beter vinden met jezelf!

🌀 Kun je beter relativeren en accepteren.

🌀 Voelt jouw leven stukken lichter aan.

🌀 Weet je beter wat je wilt en wat niet.

🌀 Heb je meer zelfvertrouwen.

🌀 Straal je dit alles ook uit naar buiten.

🌀 Wat zorgt voor positieve veranderingen in al je relaties.

 

Dit is niet voor jou als je

Een psychische stoornis hebt, depressief bent of nog volop in een burn out zit.

Niet bereid of bij machte bent om op jezelf te reflecteren, om je innerlijke wereld van gedachten, gevoelens, overtuigingen, meningen te onderzoeken.

Niet eerlijk naar jezelf kunt zijn.

Als je twijfelt of dit iets voor jou is plan dan HIER een gratis gesprek in en leg je twijfels voor. Dan kijken we samen of dit nu voor jou passend is of niet.

Wil je niet meer van vakantie naar vakantie leven, maar wil je dat elke dag de moeite waard is? ☀️

Wil je je niet meer gek laten maken, door alles en iedereen (niet in de minste plaats door jezelf)? 🤯

Wil je nu eindelijk eens jezelf begrijpen en op nummer 1 zetten? 🏆

 

Dan ben je hier op de juiste plek. 🎯

Want dit korte traject heeft een langdurig effect! ⏳

Dit laatste is uiteraard voor eigen risico. 🙃

WAT

Dit traject van drie maanden is echt een groot cadeau én commitment aan jezelf.

Elke veertien dagen komen we bij elkaar via ZOOM en gaan we de diepte in met waar je dan tegenaan loopt, met jouw grotere of kleinere stormen.

Je krijgt toegang tot de online omgeving waar je informatie, meditaties en teken- & schrijfopdrachten vindt om op jezelf te reflecteren. We werken aan het verhogen van je (zelf)bewustzijn, aan de verbinding  met jezelf en met je lichaam, aan meer vertrouwen in jezelf en aan inzicht en acties hoe jij zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen leven en je eigen geluk, daar waar dat binnen jouw invloed ligt.

In de planning zijn Masterclasses met experts op diverse gebieden, die worden opgenomen in dit traject.

Gedurende deze drie maanden kun je onbeperkt gebruik te maken van mijn begeleiding in de bijbehorende besloten communities op Facebook en op Quodari. 

 

WANNEER

Dit traject start donderdagavond 9 maart 2023 om 20:00 uur.

Elke veertien dagen komen we bij elkaar via ZOOM, waarvan een opname wordt gemaakt. Daarnaast hebben we tussentijds contact via een besloten community op Facebook en/of Quodari.

Reserveer in je agenda de volgende data om 20:00 uur:

  • 9 maart
  • 23 maart
  • 6 april
  • 23 april
  • 4 mei
  • 18 mei
  • 1 juni

WAAR

Dit traject volg je gewoon thuis, daar waar jij je prettig voelt. Je hebt een laptop, tablet of mobiel nodig, waarmee je toegang hebt tot internet zodat je de interactieve ZOOM-meetings bij kunt wonen.

Heb je behoefte om offline bij elkaar te komen, dan kan dat tijdens de WINDKRACHT-0-KOFFIE in Hoorn. HIER vind je de data. Voel je vrij om aan te schuiven.

Zou je deze cursus volledig offline willen volgen, neem dan HIER contact met me op.

 

Karen van Deuren, Beeldend & Bewustzijn Coach.

Alles begint met een eerste stap.

Jaren geleden had ik niet kunnen vermoeden dat Praktijk Heelbeeld zou uitgroeien tot wat het nu is. Had ik niet kunnen bedenken dat ik dit werk zou doen.

Dat ging niet vanzelf. Hiervoor ben ik me elke dag bewust van mijn keuzes, van wat ik wil, van hoe ik wil dat morgen, overmorgen en mijn verdere toekomst eruit ziet. Hiervoor ben ik me bewust van elk gebied van het WINDKRACHT-0-model en is het een anker waarmee ik in balans blijf.

Dat gaat altijd met vallen en opstaan. Dat is heel menselijk en daarom is het belangrijk dat ik supporters heb, in de vorm van vrienden, en investeer ik in een therapeut, een coach en natuurlijk mijn echtgenoot die mijn grootste supporter is als het om mijn geluk gaat.

Niemand kan het alleen en niemand hoéft het alleen te doen, ook jij niet! Tijdens dit traject gaan we samen op weg naar (meer) balans, (meer) zelfinzicht en (meer) zelfliefde, supporten we elkaar en groeien we met en door elkaar, naar inzicht en zelfbewustzijn wat ons brengt naar een leven op onze voorwaarden. Samen is bovendien leuker. En delen is helen en inspireren.

Praktijk Heelbeeld is mijn tweede kind; als eerste kind heb ik een zoon Maarten die alweer in zijn twintiger jaren zit. Als vrouw en moeder heb ik een hele weg afgelegd in het leven. Eentje van piek(er)en en dalen, maar ik had niets op een andere manier willen doen. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben en me gebracht waar ik nu sta. Ik ben blij met en trots op mezelf. En dat is precies wat ik jou ook gun. Daarom loop ik graag korte of langere tijd met je mee, als jouw ervaringsdeskundige professionele supporter, fan en cheerleader. Want ik geloof in jou!

Wat geloof jij zelf?

Daar kom je in dit traject achter. 

Na inschrijving en betaling ben je verzekerd van deelname en ontvang je meteen een welkomstmail.

Wil je graag in 3 termijnen betalen, neem dan even contact met me op.

Heb je twijfels of vragen stel ze gerust.

Je kunt me HIER bellen of mailen. Of je kunt een vrijblijvend en gratis Check Gesprek aanvragen. Kijk HIER wanneer dat kan.

Pin It on Pinterest