fbpx
cursus

Van de STORM naar het OOG

Leer jezelf en het leven beter te begrijpen.

Herinner je jouw kracht.

Wordt verliefd op jezelf.

Vind rust en helderheid.

Treed naar buiten met zelfvertrouwen van binnenuit.

Soms gaat het een tijdje niet zo lekker

Er zijn altijd wel wat wolkjes aan de hemel.

Sommige drijven voorbij, anderen blijven.

Ze bezorgen je last en geven je een vervelend gevoel, terwijl je er niet de vinger op kunt (of durft) te leggen.

Je wilt niet naar een psycholoog of therapeut.

Maar je voelt wel dat het tijd is om die wolkjes in beweging te brengen.

Meld je hieronder aan en je kunt direct beginnen!

 

VAN DE STORM NAAR HET OOG (afgekort VDSNHO)

Deze titel zegt het al. Je gaat naar het oog, naar rust, naar binnen, naar je innerlijk weten. Dit doen we aan de hand van het WINDKRACHT-0-MODEL, waardoor je alle aspecten van jou(w leven) onderzoekt. Dit zelfonderzoek doe je onder andere door middel van het beeldend werken, schrijven, (uit)spreken en meditatie.

Bij Heelbeeld gaat het steeds om het compassievolle zelfonderzoek, om meer inzicht in en vooral begrip voor jezelf te krijgen en voor wat er aan de hand is. Een HEEL BEELD hebben van jezelf en van wat er van binnen in jou speelt geeft inzicht en rust. Er zijn geen algemene antwoorden en inzichten, die zijn persoonlijk want jij bent uniek. Niemand heeft dezelfde ervaringen als jij. Je bent uniek in hoe je hier mee om gaat en je bent uniek in jouw aanleg. Al joúw antwoorden liggen dus alleen in joúzelf. Ik help je om bij deze antwoorden te komen.

Ervaring leert dat zelfonderzoek met name inzicht geeft in welke onduidelijkheden en ruis er wérkelijk innerlijk leven. Welke gevoelens onderdrukt en/of veroordeeld worden. Wat is het zelfbeeld, welke overtuigingen leven er van binnen en waar identificeer je jezelf mee. Het is belangrijk om je hier van bewust te worden want dit speelt op onbewust niveau een grote rol en stuurt al jouw denken, voelen en gedrag aan!

Op het niveau van het denken weet je al veel over jezelf; je bent je hiervan bewust. In dit VDSNHO-traject werken we juist met wat er (nog) niet bewust is! Hiervoor maken we gebruik van De Tekentaal en van (een kennismaking met) Human Design. Het tekenen (het beeldende werken) heeft een lijntje met je onderbewustzijn. De informatie die hieruit zichtbaar wordt is puur en gaat voorbij aan het denken en het analyserende vermogen. Het brengt je direcht bij het voelen en in je lijf. Hier vind je toegang tot jouw antwoorden want jouw lichaam heeft alles opgeslagen.

Het uitgangspunt van dit traject is dat er niks opgelost hoeft te worden. Er is immers niks mis. Voor alles is een tijd en plaats. Wanneer jij voelt dat het nu tijd is om eens bij jezelf naar binnen te gluren en je open te stellen voor welke innerlijke wijsheid er in jou besloten ligt en hier de vruchten van wilt plekken, begin dan hier bij VDSNHO!

Er is niks mis, er hoeft niets beter; je bent precies waar je nu zijn moet en altijd onderweg in het leven. Dit traject is een bewustwordingstraject waarbij je naar binnen kijkt, op jezelf reflecteert en wat je uitnodigt tot (meer) zelfonderzoek. 

Wanneer dit je aanspreekt dan kun je direct starten.

 

Dit is voor jou als je

 

🌀 Jouw zelfbeeld, jouw beeld van de ander en de wereld wilt onderzoeken

🌀 Zelfvertrouwen vaker dan je zou willen een dingetje is

🌀 Je bereid bent jouw innerlijke wereld binnen te gaan

🌀 Je jezelf beter wilt begrijpen

🌀 Je aardiger naar jezelf wilt zijn

🌀 Je vanuit meer zelfbewustzijn wilt leven

🌀 Je eigenwaarde mag groeien

 

 

Na VAN DE STORM NAAR HET OOG

 

🌀 Heb jij een boost gekregen in zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfbegrip en in het jezelf ZIJN.

🌀 Heb jij de resultaten behaald die voor jou nu haalbaar en kloppend zijn in jouw persoonlijke proces.

🌀 Kun jij zelf benoemen welke persoonlijke resultaten dat voor jou zijn.

🌀 Heb je antwoorden in jezelf gevonden

 

🌀 Er zijn geen algemene resultaten, alleen maar persoonlijke resultaten.

🌀 Het uitgangspunt zijn niet bedachte en verwachte resultaten, maar zijn overgave aan en vertrouwen in wat er zichtbaar en voelbaar wil worden.

 

Dit is niet voor jou als je

Een psychische stoornis hebt, depressief bent of nog volop in een burn out zit.

Niet bereid of bij machte bent om op jezelf te reflecteren, om je innerlijke wereld van gedachten, gevoelens, overtuigingen, meningen te onderzoeken.

Niet eerlijk naar jezelf kunt zijn.

Als je twijfelt of dit iets voor jou is plan dan HIER een gratis gesprek in en leg je twijfels voor. Dan kijken we samen of dit nu voor jou passend is of niet.

WANNEER

Dit traject kan je op elk moment starten.

Elke twee weken krijg je toegang tot een nieuwe les.

WAT

Dit traject van drie maanden is echt een groot cadeau én commitment aan jezelf.

Je volgt dit traject zelfstandig en in je eigen tempo. Je hebt drie maanden toegang tot de online leer & inspiratie omgeving waar je informatie, meditaties en teken- & schrijfopdrachten vindt om op jezelf te reflecteren. Je werkt aan het verhogen van je (zelf)bewustzijn, aan de verbinding  met jezelf en met je lichaam, aan meer vertrouwen in jezelf en aan inzicht en acties hoe jij zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen leven en je eigen geluk, daar waar dat binnen jouw invloed ligt.

 

WAAR

Dit traject volg je gewoon thuis, daar waar jij je prettig voelt op je eigen laptop of mobiel.

 

Karen van Deuren – Bewust je ZELF ZIJN

Alles begint met een eerste stap.

Jaren geleden had ik niet kunnen vermoeden en bedenken dat ik zou zijn wie ik nu ben en dit werk zou doen.

Dat ging niet vanzelf. Hiervoor probeer ik me elke dag zoveel mogelijk bewust te zijn van mijn keuzes, van wat ik wil, van hoe ik wil dat morgen, overmorgen en mijn verdere toekomst eruit ziet. Hiervoor ben ik me bewust van elk gebied van het WINDKRACHT-0-model en is het een anker wat me helpt opmerkzaam te zijn.

Dat gaat altijd met vallen en opstaan. Dat is heel menselijk en daarom is het belangrijk dat ik supporters heb, in de vorm van vrienden, en investeer ik in een therapeut, een coach en natuurlijk mijn echtgenoot die mijn grootste supporter is als het om mijn geluk gaat. Vallen en opstaan hoort bij het leven, het heeft me veerkrachtig gemaakt en ook mijn iegen innerlijke supporter goed ontwikkeld.

Mijn werk is als m’n tweede kind; als eerste kind heb ik een zoon Maarten die alweer in zijn twintiger jaren zit. Als vrouw en moeder heb ik een hele weg afgelegd in het leven. Eentje van piek(er)en en dalen, maar ik had niets op een andere manier willen doen. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben en me gebracht waar ik nu sta. Ik ben blij met en trots op mezelf. En dat is precies wat ik jou ook gun. Daarom loop ik graag korte of langere tijd met je mee, als jouw ervaringsdeskundige professionele supporter, juw begeleidier bij LEVEN. Want ik geloof in jou!

Na inschrijving en betaling ben je verzekerd van deelname en ontvang je meteen een welkomstmail.

Heb je twijfels of vragen stel ze gerust.

Je kunt me HIER bellen of mailen. Of je kunt een vrijblijvend en gratis Check Gesprek aanvragen. Kijk HIER wanneer dat kan.

Pin It on Pinterest