fbpx

BLIJ & BEZIELD HET WEEKEND IN

EEN DATE MET JE INNERLIJKE LEVENSKUNSTENAAR

VRIJDAGMIDDAG 14.00 – 16.30 UUR

LEES GAUW VERDER…..

BLIJ & BEZIELD HET WEEKEND IN

VAN BEZIELEN WORD JE BLIJ!

Heb jij moeite om je werk los te laten op vrijdag? Kun je daardoor niet genieten van je weekend zoals je dat graag zou willen? Niet iedereen kan die knop zomaar omzetten. Dan is er iets meer nodig om in de relaxmodus te komen.

Als jij je werk doet met heel je ziel en zaligheid, dan kan dat juist de reden zijn dat je hoofd nooit tot rust komt. Je to do lijst is dan misschien wel afgevinkt, maar nieuwe to do’s en ideeën staan alweer te popelen en vragen aandacht.

Juist dan is het goed om dit een halt toe te roepen en om iets héél anders te gaan doen! Waardoor deze gedachten niet meer overheersen. Dat doe je door met je handen aan de slag te gaan, door iets te verbeelden.

Dat brengt je weer bij jezelf en je binnenwereld. Brengt je weer in je body, mind & soul.

Je handen doen het werk, vanzelf, intuïtief. Soms geef je er woorden aan, soms niet.

Blij & Bezield het weekend in is voeding voor de innerlijke mens, die levenskunstenaar die al in je zit.

Het draait steeda weer om de balans tussen inspanning en ontspanning, naar buiten en naar binnen gericht zijn.

Selfcare for creative souls!

 

Deze vrijdagmiddagen zijn quality-time met jezelf. Er komen allerlei materialen, knippen, plakken, druppen, schrijven, tekenen en kleuren aan bod, afhankelijk van wat er die datum centraal staat. Het is een waardevol pauzemoment waarin je jouw innerlijke levenskunstenaar in het licht zet. Je levensenergie gevoed wordt. Je creatieve onbevangen kind mag spelen. Je jezelf gelegenheid geeft om te uiten, ook al heb je geen idee wat…. Het proces van doen is genoeg. Op onbewust niveau doet het zijn werk vanzelf.

En dan glijd je vanzelf en relaxed je weekend in….

Hier wordt een lijn een kunstwerk en een kras een meersterwerk. Altijd verrassend en vernieuwend.

Natasja

Mislukkingen bestaan niet, uitdagingen wel. Dat is de grootste les die ik tot nu toe van Karen heb geleerd.
Veel opmerkingen zijn niet alleen toe te passen in het tekenen, maar ook in het leven. Heelbeeld is een plaats waar je tot jezelf kunt komen en jezelf mag zijn.n.

Ilja

Ontzettend leuk om te doen en iedere keer weer een verrassing wat we maken moesten. Heel stimulerend om het creatieve weer op te pakken. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Ingrid

BLIJ & BEZIELD HET WEEKEND IN

MAGISCHE CIRKELWIJSHEID

 VRIJDAG 3 APRIL VAN 14.00 TOT 16.30 UUR

 

MAGISCHE CIRKELWIJSHEID

Je start met het spontaan opschrijven van woorden. Schrijf je hoofd maar leeg. Een brainstorm rond een bepaald onderwerp.

In de cirkel ga je deze informatie ordenen wat je overzicht en inzicht geeft. Je krijgt vier vragen van me waarvan je de antwoorden een plek gaat geven in de cirkel.

 

Je hoeft geen ‘probleem’ of vraag paraat te hebben, al zou je dit er wel in mee kunnen nemen. Het is een onderzoek naar jezelf. Van taal (ratio) naar beeld (gevoel). Wat er tevoorschijn komt werk je uit in beeld en kleur. Genoeg om je tijdens het weekend verder mee te bezinnen.

Voel je vrij om aansluitend nog een (alcoholvrij) wijntje te drinken. Dan praten we nog een half uurtje na over hoe het was om te doen of trekken we een kaart uit een bijzonder card-deck.

Voeding voor lichaam en ziel, levenskunst en levenslust.

Blij & Bezield leven vraagt om samen zijn met jezelf én de ander.

Samen in een kleine groep van maximaal 4 vrouwen.

Jij hoeft nergens voor te zorgen. Je schuift aan, alle materialen liggen klaar en je hoeft niets op te ruimen. Is dat geen lekkere start van je weekend?

Vrijdag 6 maart van 14.00 tot 16.30 uur bij Heelbeeld.

Kosten voor deze workshop all inclusive € 35,-

BLIJ & BEZIELD HET WEEKEND IN

GEEF JE GEVOEL DE RUIMTE

 VRIJDAG 5 JUNI VAN 14.00 TOT 16.30 UUR

 

GEEF JE GEVOEL DE RUIMTE

Woorden zijn niet nodig; het gaat om het proces wat zich van binnen vanzelf voltrekt.

Je gebruikt je handen om te schilderen waardoor er een vaag sfeerbeeld ontstaat als achtergrond. Beetje bij beetje wrijf je de verf uit, letterlijk invoelen en aftastend wat er wil ontstaan. Na het drogen, wat niet lang duurt, ga je er op tekenen en kleuren met verschillende materialen. Ook hier weer niet nadenken maar laten komen wat er, naar aanleiding van het sfeerbeeld,  zichtbaar wil worden.

Niets moeten. 

Rustgevend.

Naar binnen gericht.

Los laten van doelen, presteren, willen.

Alleen maar zijn.

Ik begeleid je naar het sfeerbeeld door stil te worden zodat je verwachtingen los laat en in je vrouwelijke energie komt. Je gaat vertrouwen op je handen, die ‘weten’ de weg. Die weten wat ze willen doen. Ik geef je handvatten om in je schilderwerk te tekenen en hoe je dit verder kunt uitwerken tijdens je weekend.

Hierboven zie je een uitsnede van mijn schilderwerk wat prominent in de keuken hangt. Zonder woorden ben ik er zó blij mee! Ergens van binnen voelend waarmee dit te maken heeft, waar mijn hart en onderbuik een huppeltje van maken. Dat gun ik jou ook.

Voel je vrij om na afloop nog een (alcoholvrij) wijntje te drinken. Dan praten we nog een half uurtje na over hoe het was om te doen of trekken we een kaart uit een bijzonder card-deck.

Voeding voor lichaam en ziel, levenskunst en levenslust.

Blij & Bezield leven vraagt om samen zijn met jezelf én de ander.

Samen in een kleine groep van maximaal 4 vrouwen.

Jij hoeft nergens voor te zorgen. Je schuift aan, alle materialen liggen klaar en je hoeft niets op te ruimen. Is dat geen lekkere start van je weekend?

Vrijdag 6 maart van 14.00 tot 16.30 uur bij Heelbeeld.

Kosten voor deze workshop all inclusive € 35,-

BINNENKORT MEER…

 

BINNENKORT MEER…

JE REISLEIDER IN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

KAREN VAN DEUREN

Bij Heelbeeld werk ik met creativiteit voor vrouwen, als tool tot ontspanning, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Ik haal je uit de ratrace zodat je tot rust komt en tot voelen. Zodat je helderheid krijgt. Je tot jezelf komt en jezelf herontdekt. Ik breng je in de stilte daar waar die kwijt is.

Creativiteit is één van de tools die ik hierbij inzet.

Ik ben partner van, moeder van, opgeleid tot coach beeldend en tekentherapeut, mindfulness- & compassiecoach. Mijn missie in het leven is om vrouwen hun eigenheid, kracht en waarde te laten (her)ontdekken.

Pin It on Pinterest