fbpx

Tijdens het gratis webinar TEKEN VOOR JE RUST stel ik mezelf aan je voor en vertel ik hoe opvoeding, levenservaringen, verwachtingen en overtuigingen maakten dat ik vast liep en hoe mijn leven een nieuwe wending nam.

Mijn verhaal deel ik graag met jou om je een spiegel voor te houden wat betreft jouw eigen verhaal en hoe bewust jij je bent van  je denken, voelen en doen. Waarvan de oorsprong ligt in jouw jonge jaren en in het verhaal waarin jij nu (nog) gelooft. Het verhaal wat jij jezelf (nog steeds) vertelt.

Ik maak, bij Heelbeeld, werk van ontspanning, bewustwording en zelfbeeld voor vrouwen die zichzelf nogal wegcijferen, altijd kiezen voor het welzijn van een ander en hierdoor niet meer weten wie ze zelf nu eigenlijk zijn. Graag reis ik een tijdje mee in haar leven en help haar om te onderzoeken wat er in haar binnenwereld leeft. Dit begint met vertragen. Het hervinden van de innerlijke stilte. Het los laten van spanning. Het erkennen van wat er nu is. Het weer voelen wat er nu is. Het connecten met zichzelf.

Tekenmeditatie staat aan het begin van dit proces. Het is een moment van rust en ontspanning, van introspectie, van onderzoek, van hier en nu, van je open stellen voor wat zich aandient.

In dit webinar vertel ik je er alles over.

Voeg info@praktijkheelbeeld toe aan je adresboek dan komen mijn mails niet in je spam.

Er is momenteel geen webinar ingepland

 

Pin It on Pinterest