fbpx

Wil je weten hoe je met Human Design de wind mee krijgt?

Heb je het gevoel regelmatig tegenwind te hebben of wil je weten of en hoe het gemakkelijker kan in werk, relaties en leven? Dan geeft deze lezing/workshop jouw een duwtje in de rug. Je krijgt de wind mee, in de zeilen en je komt in lekker vaarwater!

Kennis van jouw eigen Human Design brengt een innerlijk bewustwordingsproces op gang. Je zult in je dagelijkse leven situaties gaan herkennen waarvan je de link met je Human Design zult leggen. Kennis zonder deze toe te passen is niet van waarde. De workshop is tevens een uitnodiging aan jou om dat wat je theoretisch weet te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Om dat wat je weet te gaan leven! Dat kost tijd. Deze workshop is een aanzet hiervoor.  

Alles is energie. Ieder van ons heeft een eigen energie die op een bepaalde manier werkt. Weet je hoe de jouwe werkt, dan zal je jezelf veel beter begrijpen en niet meer het (voor jou) onnatuurlijke van jezelf verlangen. We vergelijken ons vaak met anderen en denken dat we dat ook moeten presteren, bereiken, doen en zijn. Dan ervaren we tegenwind! Want we zijn allemaal anders en uniek. Wat een ander als wind mee ervaart hoeft voor jou niet zo te zijn.

Human Design laat jou je eigenheid zien, dus ook wat je niet moet willen doen, zijn en bereiken, omdat je dit niet van nature in je hebt. Een oefening in dé-conditionering en dat brengt je wind mee.

Human Design geeft jou inzicht en zelfkennis. Je groeit naar zelfbegrip en zelfliefde. Het is een thuiskomen bij jezelf, zodat jij gaat zijn wie je bedoelt bent om te zijn. In je relatie(s) en in je werk. En dat je jouw leven leidt met jouw unieke combinatie van talenten en potentieel.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de Chinese I Tjing, de astrologie, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer en ook de astronomie, de kwantummechanica, de genetica en de biochemie.

Aan de hand van je geboortegegevens wordt jouw Human Design Chart berekend. Daar is heel veel op te zien. Toch springen er enkele aspecten uit die van grote invloed zijn in je leven. Heb je inzicht in wat dat is, dan is het een oefening om daarnaar te (leren) leven. Een experiment, met als doel jou de beste ervaringen, mensen en kansen te bieden. Want het kan echt allemaal wat gemakkelijker zijn in het leven, als je maar weet hóe jouw energie werkt, wat jouw eigenschappen en valkuilen zijn en welke potentie er van nature in jou ziet.

 

 

 

Wil jij in je eigen lekkere flow komen door te weten hoe jouw energie werkt?

Kom dan naar deze workshop Wind mee met Human Design!

Waar gaan we het over hebben en wat gaan we doen?

  • Wat is Human Design?
  • Waar komt het vandaan?
  • Wat kan jou helpen om de wind mee te krijgen?
  • Een duik ín Human Design a.d.h.v. alles wat er op de Chart te zien is.
  • Jij pikt uit deze informatie specifiek datgene wat in jouw Chart te zien is. Dat noteer je in de hand-out. Zo krijg je meteen inzicht in wie jij van nature bent, van je kwaliteiten, hoe jouw energie werk, valkuilen en van hoe jouw energie werkt.
  • Je tekent kleine picto-tekeningen (iedereen kan dat) waardoor je je veel meer verbindt met wat je opneemt. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Door een aspect te verbeelden kom je meteen op gevoelsniveau en verbind je je met wat er onbewust in jou speelt. Hierdoor maak je heel snel een vertaalslag van theorie naar eigen beleving van een bepaald aspect.

Je ontvangt van tevoren de hand-out welke je zelf kunt uitprinen en waarin ruimte is om aantekeningen te maken met betrekking tot jouw eigen Human Design. Ben jij erbij, zorg dan dat je jouw eigen Human Design Chart bij de hand hebt! Deze kun je HIER gratis aanvragen. Mail je HD Chart ook naar mij (@info@praktijkheelbeeld.nl) dan kan ik tijdens de workshop gemakkelijk even mee kijken.

Wanneer:

Momenteel niet ingepland

 

Karen van Deuren

Mijn naam is Karen van Deuren, Beeldend & Bewustzijn Coach.

Ik ben vrouw van John en moeder van Maarten, die inmiddels volwassen is. De zwangerschap was verre van een roze wolk. Na de zwangerschap kreeg ik fysieke en mentale klachten (chronische ziekte en paniekaanvallen).

Maarten was een couveuse- en zorgenkind met, zo bleek later, een milde vorm van autisme. Hij is gebleken mijn grootste uitdaging en leermeester te zijn…..maar daar kwam ik pas veel later achter. Na vele jaren van windhozen, stormen en tegenwind ging ik onderuit.

Er was geen sprake van innerlijke windkracht 0. Rust vond ik toen ik kennis maakte met tekenen. Het hield mij een spiegel voor; een luikje naar mijn binnenwereld ging open en ik kwam aan verwerken toe. Kreeg inzicht in mezelf, mijn valkuilen, mijn overtuigingen en vooral kwam ik weer in verbinding met mijn gevoel, en daardoor met mezelf.

Ik hou van rust, stilte en alleen zijn. Dit heb ik nodig. Tegelijkertijd houd ik van gezelligheid, van onder de mensen zijn, van diepgaande gesprekken en van verbinding. Dit kan soms als een innerlijk conflict voelen, toch het hoort bij mij, als emotionele Generator 2/4, wat mijn Human Design type is.

In 2019 maakt ik voor het eerst kennis met Human Design. In eerste instantie vond ik het verwarrend. Mijn hoofd vond het een beetje raar maar toch, diep van binnen, trok het me enorm. In ieder geval was er een diep verlangen om meer ruimte te nemen om mezelf te (durven) zijn en hierbij nam ik Human Design als leidraad. Naarmate de tijd vorderde vielen er steeds meer kwartjes.

Ik ervaar Human Design als een bijzondere en waardevolle reis in mijn (bewustzijns) ontwikkeling. Het leert me om mezelf helemaal te accepteren, wie ik nu ben, waar ik nu sta, wat er nog in me zit dat ontwikkeld mag worden. Het leert me om zoveel méér van mezelf te houden. Ik zie Human Design als een hele liefdevolle weg terug naar jezelf. Je wordt je bewust wat je jezelf aldoor aan doet, hoe je jezelf klein houdt, hoe je jezelf te kort doet. Deze ontwikkeling gun ik iedereen, om te leven en werken vanuit je eigenheid en vanuit jouw ware natuur. Daarom draag ik graag bij aan wind mee in jouw leven.

Pin It on Pinterest