fbpx

Stop toch eens met piekeren en het steeds herkauwen van dezelfde gedachten!

Stop met het oplossen van problemen van en voor anderen.

Stop met al die ballen hoog houden.

Leg de FOCUS OP JEZELF.

 

Het wordt tijd voor jou om stil te staan.
Stil te zijn.
De storm te laten zakken.
Op naar WINDKRACHT 0.

Speciaal voor vrouwen als jij die altijd in een storm van gedachten, zorgen en moeten leeft, is er nu WINDKRACHT 0! Een mindful creatief traject van 7 maanden, waarin je loskomt van hoe je denkt dat het hoort en wat je denkt dat er van je wordt verwacht. Je terug gaat naar je natuurlijke zelf, met jouw natuurlijke talenten en jouw natuurlijke manier van zijn.

 

 

WINDKRACHT 0 is een 7 maanden diepgaand mindful & creatief traject wat een echte gamechanger in jouw leven zal zijn. Dit is voor jou als je weet en voelt dat jij je teveel láát leven. Wanneer je veel meer jezelf wilt zijn en je niet wilt laten tegenhouden door de storm aan (beperkende) gedachten, overtuigingen en situaties die je dreigen te overspoelen.

 

 

 Alles is erop gericht dat jij rust gaat ervaren in je leven.
Zonder te veel na te denken.
Zonder je zorgen te maken over anderen.
Zonder dat je problemen oplost die niet van jou zijn.

 

In je innerlijke stilte zul je jouw natuurlijke zelf terug vinden, net als je natuurlijke talenten en je natuurlijke vibe.

 

Ik help en leer je:

 

꙳ Bewust worden van wat er zich in je hoofd afspeelt.

 

꙳ Om niet meer vanuit angst te reageren.

 

꙳ Zelfinzicht; door het gebruik van de tekentaal en human design krijg jij super helder wie je bent en wat er bij je past.  

 

꙳ Vertrouwen op jezelf, je talenten, je intuïtie en op Het Universum, God, Bron, Moeder Aarde, de Kosmos (of hoe jij het voor jezelf noemt).

 

꙳ Dat alles energie is en hoe je jouw energie uitwisselt met je omgeving en kansen zodat je dit vóór je gaat werken.

 

꙳ Om te weten wat bewustzijn is en hoe dat maakt dat de één het leven anders ervaart als een ander.

 

꙳ Stap voor stap wat jouw Human Design is zodat je jezelf nog beter zult begrijpen.

 

꙳ Stoppen met het veroordelen en klein houden van jezelf.

 

꙳ Jezelf te bevrijden van negatieve denkwijzen.

 

꙳ Trots te zijn op wie je bent.

 

꙳ Een basis leggen in jezelf waarvan je de rest van leven profijt hebt.

 

Zodát je mindful kunt leven vanuit een innerlijke wijsheid en WINDKRACHT 0!

Ik had nooit gedacht dat ik door te tekenen zoveel over mijzelf te weten zou komen.

Het eerste wat ik dacht was ik kan niet tekenen, dus zal ik niet echt veel kunnen leren door deze blokkade.

Maar wauw, alles wat je zegt naar aanleiding van mijn tekening klopt. Ik vind het echt een eyeopener.

JOSE

Ik leerde mezelf beter kennen en kreeg inzicht in wat IK nodig heb, nu ik herstellende ben van een tweede burnout. 

Heel veel nieuwe inzichten heb ik opgedaan door de mooie vragen die Karen stelde over mijn tekeningen.

Ik mag mezelf nog meer op nummer 1 zetten.

FEMKE

Je hebt iets in mij teweeg gebracht waardoor ik nu een andere kijk op dingen heb. Daar wil ik je onwijs voor bedanken.

LYNN

Windkracht 0 is niet zómaar een programma of traject. Dit is anders.

Mijn werkwijze is uniek! Ik ben de enige coach die Tekentaal, Visualisatie, Human Design, Lichaamswerk, Mindfulness en Zelfcompassie combineert en ik werk vanuit een holistische mensvisie.

Dit is véél meer dan alleen een creatief traject! Ik creëer een sterke en liefdevolle online omgeving, waar het veilig is en waar ruimte is voor jou om te oefenen met waar jij tegenaan loopt. Het is een heel intuïtief en persoonlijk programma waarin jij aan de slag gaat met wie je bent, daarin rust vindt en groeit.

Wat houdt WINDKRACHT 0 precies in:

 • Je krijgt een persoonlijke basisreading van jouw Human Design toegestuurd die we ook nog samen doornemen tijdesn een 1 op 1 video-sessie. Zodat je daarmee meteen een goede start maakt. Human Design is een combinatie van oude wijsheden en moderne wetenschap en berekent jouw Human Design Chart aan de hand van je exacte geboortemoment. Jouw chart bevat een bron aan informatie over wie jij van nature bent, zonder het opgelegde ‘hoe het hoort’. Wie jij in de puurste vorm bent, zonder invloed van opvoeding, cultuur, geloof en samenleving. Zie het als een gebruiksaanwijzing van hoe jij bent, hoe jij het beste keuzes maakt en je levenweg bewandelt.

 

 • We ontmoeten elkaar deze maanden 10 keer online tijdens een groepsvideo-sessie. Het is een moment van stilstaan, stil worden, van WINDKRACHT 0, van delen en helen. Van je aandacht naar binnen brengen en tot rust komen. Je krijgt dan ook een ‘opdracht’ waarmee je verder kunt.

 

 • Toegang tot een besloten community op Facebook, waar je jouw vragen kunt stellen, je tekening of schrijfsels en ervaringen kunt delen en waar we als groep de verbinding aangaan en verdiepen, zowel met jezelf als met de ander. Hier vindt ook de verdieping met jezelf plaats door het delen van wat je ervaart, beleeft en inziet. Je wordt hier uitgenodigd om inzicht-vragen te beantwoorden voor jezelf, je gedachten te onderzoeken en te voelen wat iets met je doet. Je support elkaar in deze community als groep en je vindt herkenning en steun bij groepsgenoten. Sharing = caring.

 

 • Je krijgt een Masterclass over bewustzijn. Wat is het, hoe werkt het, wat herken je (al) en dit geeft je inzicht in hoe het kan dat de één het leven zo anders ervaart als een ander.

 

 • Je krijgt een Masterclass over Human Design. Ik neem je mee in dit proces zodat je eerst stap voor stap informatie tot je neemt en het daarna gaat toepassen in de praktijk. Human design is niet iets waarin je moet geloven. Het is een (her)ontdekkingsreis naar jezelf. Je hoeft niets voor waar aan te nemen, wat je leest of hoort. Zie het als een experiment en laat de praktijk en je innerlijk weten voor zich spreken. Je zult er al heel wat in jezelf van herkennen, wat een bevestiging geeft dat dit is bij jou hoort. Dat geeft je rust. Deels zul je inzien waar onrust vandaan komt, of twijfel. Wat je belemmert om die innerlijke rust, WINDKRACHT 0, te ervaren. Je wordt van harte uitgenodigd om hier nog in te groeien zodat je nog meer rust van binnen zult vinden.

 

 • Er zijn mooie meditaties, visualisaties en creatieve inspiratie voor je beschikbaar waarmee je kunt ontspannen en/of op jezelf reflecteren en waar je gedurende deze 7 maanden op elk moment gebruik van kunt maken.

Ervaringen met Human Design…

Met de afbeelding van Human Design kon ik in eerste instantie niet zoveel, maar de tekst raakte mij diep.

Zóveel herkenning! Dingen die ik wel wist, maar nu ze zo duidelijk op papier stonden kunnen ze ook een plekje in mijn lijf krijgen.

De reading werkt duidelijk nog langer door. Ik pak ‘m er regelmatig nog eens bij. Voor mij was deze reading een enorme meerwaarde. Het is zo’n bevestiging en erkanning van wie en hoe ik ben.

Tijdens het ZOOM-gesprek met Karen legde ze ook de Human Design afbeelding uit en vooral de ‘open’ centra die we daar tegen kwamen, gaven zo’n onwijze bevestiging van wat er vaak gebeurt in mij(n leven)!  Het is iets wat bij mij hoort en waar ik mee mag (leren) omgaan. Dank je wel lieve Karen voor je reading en je uitleg! Het heeft mij weer een stap verder geholpen.

ANJA

Ik weet dankzij Human Design hoe het komt dat emoties zo aan me kunnen blijven ‘kleven’.

MIEKE

Dat ik goed alleen kan werken dat wist ik al maar nu zie ik dit ook duidelijk terug in mijn Design en dat dit dus bij mij hoort. Dit is dus wie ik van nature ben en ik hoef me niet anders voor te doen. Dat geeft bevestiging en daardoor rust.

MIEKE

Ik herken zó mijn valkuil, toen ik deze in mijn reading las! De pleaser zijn…. Hoe is het mogelijk dat Human Design hier zo de vinger op legt. Heel bijzonder, verrassend en inzichtelijk. En heerlijk als al die kwartjes vallen.

MIEKE

Wat treffend dat wat Human Design over mij vertelt. Wat ik las in mijn reading past super bij mij.

Er is heel veel wat ik herken. En de valkuilen en kwaliteiten die mijn reading beschrijft zijn wel een héle treffende samenvatting van hoe ik in elkaar zit!

SANDRA

Ik wist al wel iets van Human Design maar Karen zet het wel héél helder en duidelijk op een rijtje

MIEKE

WINDKRACHT 0 is programma van 7 maanden waarbij je groeit in:

 • (Zelf)bewustzijn
 • (Zelf)vertrouwen
 • Weten wie jij bent
 • Eigenwaarde en zelfwaardering
 • Zelf (weer) de regie nemen in je leven
 • Innerlijke rust en eigen wijsheid

Wat anderen over Karen zeggen…

Jouw eerlijke benadering en duidelijkheid is fijn om naar te kijken en te luisteren.

CORA

Je bent direct en respectvol in je communicatie.

ANS

Je hebt een positieve en energieke uitstraling.

ELLIE

Je stelt goeie vragen en vraagt dóór. 

KARIEN

Je doet gewoon en legt de dingen eenvoudig uit waardoor het voor mij duidelijk wordt.

ANNEMIEK

Ik waardeer je directe feedback.

ANKIE

Jouw feedback is altijd zo ontzettend zonder oordeel. Dat vind ik een voorbeeld.

JOSKE

Je bent vrolijk en lekker ongedwongen.

ELENA

Je hebt een fijne stem voor visualisaties.

KARIEN

De wijze waarop je meditaties en visualisaties inzet is fijn. Je hebt een prettige stem om naar te luisteren.

DANIELLE

WIE IS KAREN…

Vooraf gegaan door een donkere periode werd ik jaren geleden ‘wakker’….

Ik zat toen zo vast in mezelf, in mijn overtuigingen, in gedachten die steeds weer alles overheersten waardoor ik dagelijks moest delalen met angst en paniek. De wanhoop nabij stelde ik me open voor alles wat me ook maar enigszins zou kunnen helpen. Dat was mijn redding; het openzetten van de deur naar…..iets nieuws. Iets wat mijn blik verruimde.

Als introducé ging ik mee naar intuïtief tekenen. Geen idee hebbende wat dat was. En daar gebeurde iets. Mijn diep weggestopte trauma staarde me vanaf het papier aan. Hoe kon dat, dat dit zo ‘ineens’ zichtbaar werd en vooral voelbaar was. Het greep me en ik wist meteen, het innerlijk weten wat het hoofd niet kan begrijpen, dat ik hier iets mee moest. Mee wilde.

Tijdens mijn reis in bewustwording deed ik Reiki 1 en 2, de opleiding Genezend Tekenen, Lichaamswerk, Mindfulness en Zelfcompassie en nascholingen en verslond ik informatie en boeken over energie, trauma, heling, bewustzijn en leerde ik een groter plaatje te zien. Over hoe ik met alles en iedereen verbonden ben. Over hoe ik als mens gevormd ben. En over hoe ik de weg terug heb gevonden naar wie ik werkelijk ben, zonder al die lagen die me omwikkelden en die me in de greep van talloze worstelingen hielden.

Sinds enige tijd verdiep ik me ook in Human Design, wat hier naadloos op aansluit. En voel ik hoe alles bij elkaar komt om mijn missie verder vorm te geven. Mijn missie om de wereld mooier te maken met kleur, creativiteit, zelfexpressie, eigenheid, eigenwaarde en liefde voor jezelf, elkaar en voor alles wat leeft.

Mijn hart ligt bij het coachen van vrouwen die (te) veel geven, (te) veel moeten en zich laten leven. Of die (te) veel willen en mogelijk hun energie verliezen aan dingen die niet werkelijk bij hen passen, maar waar vastgeroeste overtuigingen aan ten grondslag liggen. Heelbeeld is er om het leven lichter en inzichtelijker te maken. Om te ontspannen, te creëren en jezelf te laten zien in al je kleuren. Om jezelf te eren. Om  je eigen wijsheid te eren. Om te leven vanuit de diepe innerlijke rust van WINDKRACHT 0.

Waarbij de meest gebruikte tools die in mijn gereedschapskoffer zitten zijn: creatief werken met de Tekentaal, Lichaamswerk, Human Design, Visualisaties, Mindfulness & Zelfcompassie.

Er is plaats voor 8 vrouwen. Spreekt het je aan, wacht dan niet want vol is vol.

Mocht je vragen of twijfels hebben of WINDKRACHT 0 iets voor jou is? Aarzel niet om me te mailen of bellen. Contactgegevens vind je hier.

Veel gestelde vragen…

Hoeveel tijd kost dit programma me?

WINDKRACHT 0 is een online programma/traject wat je grotendeels in je eigen tijd en wanneer het jou uitkomt volgt. Er zijn 10 groeps-calls op ingeplande data waarbij we elkaar ontmoeten, telkens om 20.00 uur die ongeveer een uur zullen duren. 

Hoeveel tijd je neemt om de masterclasses te volgen of hoe uitgebreid je creatieve opdrachten uitwerkt en/of beschrijft, is aan jezelf. 

Hoe erg is het als ik een groepsvideo-sessie mis?

Geen ramp. Van elke groeps-sessie wordt een opname gemaakt. Je kunt deze gedurende de 7 maanden terug kijken.

Hoe betrouwbaar is de Facebookcommunity?

Daarvoor verwijs ik naar de regels van Facebook. De community van WINDKRACHT 0 is verborgen. Dat wil zeggen dat niemand deze kan vinden en ook niemand kan zie wie er lid is. 

Welke spullen heb ik nodig?

Ervan uitgaande dat je al iets hebt met creativiteit, ga ik er van uit dat je alles wat nodig hebt al in huis hebt. 

Ben jij echt van het tekenen en kleuren, knippen en plakken en experimenteren, dan kun je los gaan met uitwerken.

Ben je daar niet van dan heb je aan papier en kleurpotloden genoeg. 

Tekenpapier, een tekenboek, teken- en kleurspullen, een notitieboek en pen is aan te raden. Mochten er andere materialen nodig zijn dan laat ik dat gaandeweg weten.

Waarom is Human Design onderdeel van deze 7 maanden?

Human Design kun je zien als een gebruiksaanwijzing voor hoe jij als mens in elkaar zit. Het geeft je inzicht in hoe je van nature denkt en doet. Zelfbewustzijn en zelfkennis zijn nodig om rust in jezelf te kunnen ervaren. Ook geeft het je deels aanwijzingen wat je (nog meer) mag accepteren dat bij jou hoort. 

Human Design gaat er van uit dat we allemaal een ‘rol’ hebben te vervullen. We allemaal iets kunnen bijdragen aan het totaal; de wereld. De ene rol is niet meer of minder dan de andere. Ieder mens is toegerust met die eigenschappen en talenten die belangrijk zijn om deze hele eigen en unieke rol te vervullen. (Lees: om te zijn wie je van oorsprong bent.)

Net zoals ieders vingerafdruk uniek is, zo is ook ieders Human Design uniek.  Human Design staat los van welk geloof dan ook, los van cultuur, maatschappij en los van alles waardoor je gevormd bent in je leven. Het kan een echte eyeopener zijn om de bevestiging te krijgen dat, wat je altijd al voelde of innerlijke wist, maar wat niet zo hoorde volgens je opvoeding of naar de maatstaven van de maatschappij, ook echt bij jouw design hoort. Dat geeft rust en vrijheid en zo kun en mag je nog meer jezelf zijn. 

De informatie die je tot je neem vanuit Human Design is niet altijd meteen te begrijpen. Het moet landen, zakken. Je hoeft dan ook niets ervan te geloven dat het waar is! Je mag het zelf onderzoeken, toepassen in je leven, uitproberen en je eigen conclusies trekken. Zie het als een experiment, als een onderzoek, als een spelen met nieuwe invalshoeken. 

Beperkingen komen vanuit je mind. Die maken dat je vast zit in je denken en dat houd je in de greep van onrust, drukte en struggles. Vanuit Human Design, en de ervaringen die ik en mijn klanten er hiermee hebben, nodig ik je uit om de deur op te zetten naar het  ‘op een andere manier kijken’. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit jou heel veel (innerlijke rust) gaat brengen.

Meer ervaringen en resultaten van klanten…

Meer vertrouwen, meer rust gedurende de dag.

Ik ben meer geaard, zak meer in mijn lijf.

Meer ontspanning / minder stress / meer acceptatie / minder ruzie / relaxed ipv gejaagdheid.

Ik kan nu gewoon NIKS doen zonder dat mijn hoofd maalt.

Minder denken, meer handelen vanuit mijn buikgevoel.

Ik slaap beter.

Helderder denken, meer rust, geheugen is iets beter.

Minder oordelen, meer genieten van alles, meer positieve communicatie.

 Ik ga minder in de oplosstand.

Ik ben misschien wat minder geïrriteerd en gefrustreerd reageren op dingen/situatie’s.

Ik ben rustiger in mijn hoofd.

 Ik doe meer van wat ik nodig heb.

Ik kan meer LOSLATEN.

Beter bij mezelf aanwezig zijn, en minder bij /met de ander.

Pin It on Pinterest