fbpx

“Karen treedt anderen liefdevol en respectvol tegemoet. Ze weet als geen ander een veilige sfeer te creeeren , zodat je je veilig voelt om je te uiten en je proces aan te gaan. Ook zit ze vol humor!

De kennis die ze heeft van Human Design en de tekentaal is groot. Ze combineert deze twee zaken op een mooie manier, waardoor je nog dieper in kunt gaan op datgene waarvoor je komt.  Al spiegelend, doorvragend en soms confronterend laat ze je naar jezelf kijken en kom je tot mooie inzichten die je weer een stap verder brengen in je persoonlijke ontwikkeling.

De teken-/creatieve opdrachten met de tekentaal zorgen ervoor dat je niet alleen de verdieping in gaat, maar dat je ook een concrete reminder hebt voor jezelf , waardoor de nawerking nog meer wordt verankerd. Mij heeft dat veel steun gegeven.

Het WINDKRACHT-0-traject met Karen heeft mij geholpen om helderder te krijgen wat ik wil, waar krijg ik meer energie van? ik kan mijn grenzen veel beter aangeven en doe dat ook! Ik sta een stuk steviger in mijn schoenen en kan/durf de keuzes te maken die voor mij goed zijn en goed voelen.

Ik heb mijn innerlijk kind weer teruggevonden en dat voelt heel fijn!! Ik ervaar ook meer rust in mijn leven en kan de  ” hobbels” op mijn pad beter aan. En als ik toch even van mijn “padje” af ben (want ja dat gebeurt natuurlijk ook nog wel), kan ik daar nu beter mee omgaan. Ik sta positiever in het leven daardoor. Human Design heeft me inzichten gegeven in mezelf, waardoor ik begrijp waarom ik doe wat ik doe, ben wie ik ben en dat geeft rust en tegelijkertijd kan ik daardoor dingen beter accepteren van mezelf.

Met Karen in zee gaan heeft mij veel gebracht en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Dat gun ik iedereen!”

NICOLETTE

Je kunt echt op elk moment je afstemmen op jouw innerlijke rust, zodat deze als een stabiele onderstroom jouw basis vormt.

Ga op reis in jouw binnenwereld en vindt jezelf helemaal terug!

Kijk je innerlijke stormen aan, dan dwarrelt het stof vanzelf neer.

Zie je hoe prachtig mooi je bent en laat je jezelf zien precies zoals je bent.

Leer jezelf echt te zien en waarderen. Leer  je grenzen aan te geven. Leer je ruimte in te nemen.

Leer om meer dan ooit jezelf te zijn en schroom niet om jezelf te laten zien en horen. Allemaal vanuit een stevige basis van zelfkennis en zelfliefde.

Bekijk hier de inhoud van het WINDKRACHT-0-TRAJECT

BLOK 1-3

Leer je jezelf en het ‘grotere’ wat je ook bent kennen.

Leer je communiceren met je onderbewuste met behulp van de Tekentaal waardoor een beeld krijgt van waar je nu staat, je zichtbaar maakt wat je innerlijke WINDKRACHT 0 ondermijnt maar ook ziet wat je hierbij kan helpen.

Leer je met meditatie om weer helemaal in het nu te zijn, verbind je je met je Hogere Zelf en stem je af op zelfliefde.

Leer je wie je van nature bent door jouw Human Design te kennen en hiermee te experimenteren en te ontdekken.

Leer je alles over bewustzijn en krijg je inzicht over hoe de niveaus van bewustzijn (in jou) aanwezig zijn en wat dat betekent voor jouw denken, voelen en doen.

BLOK 4-7

Leer je alles over emoties.

Leer je alles over het emotionele centrum met de daarbij behorende gates en kanalen, leer je over de emotionele autoriteit en hoe de uitwisseling van energie werkt bij dit open of ingekleurde emotionele centrum.

Leer en ontdek je over kleur en de gevoelstaal die het is. Onderzoek je jouw kleurgevoel en -associaties.

Leer je om te zitten met je gevoelens en emoties, om er beeld en kleur aan te geven en in beweging te brengen wat vast zit.

Leer je met meditatie om jezelf te reinigen, van jezelf te houden en zak je in je lijf met de bodyscan.

Leer je alles over het wil centrum, over (gebrek aan) wilskracht en eigenwaarde vanuit Human Design bekeken, over de gates en kanalen en over de ego-autoriteit. Over de gezonde staat van zijn en je niet-zelf staat van zijn.

Leer je alles over het G centrum, over zelfliefde, identiteit en richting, waarmee dit centrum te maken heeft. Uiteraard ook hier leer je alles over de gaten en kanalen, over het leerproces van dit centrum en over de self-autoriteit.

BLOK 8-11

Leer je alles over het ajna, wortel, sacrale en keel centrum en alle thema’s die hierbij horen, alle valkuilen van open en gedefinieerde centra, de gates en de kanalen en veel meer.

Leer je met meditatie om helemaal tot rust te komen, je chakra’s te optimaliseren, je vrouwelijke kracht te koesteren en geborgenheid te ervaren.

Leer je om eerst van jezelf te houden.

Leer je om bloedeerlijk naar jezelf te zijn en komen alle lijken uit de kast.

Leer je weer (meer) voelen en varen op jouw innerlijke kompas.

Leer je jouw gedachten observeren, er laten zijn zonder oordeel en leer je nieuwe gedachten toe te laten.

BLOK 12-15

Leer je ventileren in woord en beeld als het niet mee zit en je WINDKRACHT 12 ervaart. Wat je weer bij het achterliggende gevoel brengt waar je ruimte voor mag maken om het er te laten zijn.

Leer je wat de Gene Keys zijn, een net even andere benadering als Human Design. Leer je nog meer om jezelf, jouw schaduwkanten, valkuilen en potentieel te leren kennen.

Kun je genieten van enkele (vakantie)extra’s op teken- en kleurgebied.

WINDKRACHT 0 is een traject, een reis, waarin je jezelf meer dan ooit leert kennen en begrijpen hoe je in elkaar zit, wat je innerlijke rust en vrijheid brengt.

Je legt een fundering voor jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt, op het gebied van relaties, gezondheid, zingeving, mindset en zelfbeeld.

Je wordt, bent en blijft trouw aan jezelf.

TIJDENS HET WINDKRACHT-0-TRAJECT

 

💻 heb je toegang tot een besloten groep op Telegram waar je vragen kunt stellen en met andere deelnemers je ervaringen en tekeningen kunt delen.

💻 mogelijkheid tot persoonlijke online begeleiding op afspraak (m.u.v. kennismakingssessie)

 

 

Beluister hieronder wat Mieke Koomen (van De Beer Grafimedia en Echteverhalen.nu) vertelt over haar deelname aan het WINDKRACHT 0. traject. (Op de achtergrond hoor je de vaatwasser ;-))

 

Beluister hieronder het gesprek met Mariska Appelman (van De Stijl Makelaardij B.V.) over haar deelname aan het WINDKRACHT 0 traject.

 

Door het WINDKRACHT-0-TRAJECT te volgen doe ik nu wat ík leuk vind en wat goed is voor mij en niet meer wat een ander fijn zou vinden dat ik doe. Ik omring me meer met de mensen die goed voor me zijn. Ook heb ik geleerd dat ik op besluiten mag terug komen; wat een eye-opener! Dat kwam gewoon nooit in me op en geeft zoveel meer rust omdat ik me niet meer in allerlei bochten wring. Ook kan ik emoties veel beter bij de ander laten.

FEMKE

Altijd stond ik in dienst van de ander. Ik vond het ze vaak zielig en wilde helpen. Dat is nu helemaal klaar want ik kreeg het inzicht dat juist die mensen mijn energie opslurpen. Nu kan ik ze los laten; nooit gedacht dat ik dit zo gemakkelijk zou kunnen. WINDKRACHT 0 heeft me zóveel gebracht!
Ik merk dat mensen nu anders op me reageren, omdat ik nu nee zeg i.p.v. altijd ja te zeggen. Ik heb geleerd en ervaren dat er helemaal niets ergs gebeurt, wanneer ik nee zeg. Ook dat maakt mijn leven zoveel gemakkelijker, vooral op het werk.
Ook heb ik mijn hoge lat een stuk lager kunnen leggen. Dat is een grote opluchting want ik maakte het mezelf zo moeilijk, kwam ik achter. Nu doe ik zoveel dingen totaal tegenovergesteld dan dat ik ze voorheen deed.

Door het WINDKRACHT-0-TRAJECT kan ik nu weer ruimte voor mezelf innemen. Ik ben uit die cirkel gestapt, waarin ik maar bleef hangen en malen in mijn hoofd. Heb mijn perfectionisme los gelaten. Zoveel meer rust in mijn hoofd heeft het me gebracht. Ik ben veel meer creatief bezig wat ik heerlijk vind en ik kan beter relativeren. Heb veel minder stress. Ook geen schulgevoelens meer als ik eens iets voor mezelf doe of over waarin ik vond dat ik tekort schoot. Ik voel me zoveel vrijer om nieuwe dingen te ontdekken! Ik ben een ander mens.

LYNN

Voor mij was het vooral omdat ik wel wat rust kon gebruiken dat ik me heb aangemeld voor WINDKRACHT 0. Voorafgaand volgde ik een kort online programma van Karen wat erg inspirerend was, En toen ik een Human Design reading won, waar ik heel veel in herkende en er puzzelstukjes op hun plek vielen, wilde ik graag verder.
En ik heb inmiddels, ondanks de enorme drukte en beweging om me heen, veel meer rust gevonden!
Ik denk dat ik nog meer bewustzijn ontwikkeld heb op hoe ik met dingen omga en in welke rollen/subpersonen ik stap. Ik kan daar dan dus ook uitstappen of bewust een andere rol kiezen. Heel fijn!

ANJA

Ik had nooit gedacht dat ik door te tekenen zoveel over mijzelf te weten zou komen.

Het eerste wat ik dacht was ik kan niet tekenen, dus zal ik niet echt veel kunnen leren door deze blokkade.

Maar wauw, alles wat je zegt naar aanleiding van mijn tekening klopt. Ik vind het echt een eyeopener.

JOSE

Je hebt iets in mij teweeg gebracht waardoor ik nu een andere kijk op dingen heb. Daar wil ik je onwijs voor bedanken.

Op een bepaald ogenblik in mijn leven liep ik vast. Ik had het niet naar mijn zin bleef maar in een kringetje ronddraaien en kwam niet verder.
Windkracht 0 heeft mij geleerd middels allerlei opdrachten, de confrontatie met mezelf aan te gaan. Veel zelfonderzoek, veel vragen beantwoorden, tekeningen maken, om zo een en ander helder te krijgen.
Windkracht 0 heeft mij geleerd om mijn ware zelf terug te vinden, weer van mezelf te houden en vaker te denken HET IS.

TOKE

Ben jij zó klaar met die onrust en ruis? Wil je gewoon lekker in je vel zitten, je grenzen aangeven en doen wat jij leuk vind zonder je schuldig te voelen?

 

Dat kan, ook voor jou!

 

Wat als ik je beloof dat jouw zelfinzicht een vlucht zal nemen en jij veel beter voor jezelf zult kunnen kiezen. Dat klinkt goed toch! Dat is wat ik jou zó enorm gun.

 

Ik weet hoe het is om me niet goed genoeg te voelen, me klein en onbelangrijk te vinden. Ik weet ook wat er verandert als je jezelf werkelijk en volledig gaat zien, met alle leuke, goede en minder leuke kanten. Als je eerlijk naar jezelf kunt zijn, je ruimte geeft aan dat wat je niet wilt zijn en weg stopt, dan wordt alles lichter en minder eng. Als jij het ziet en jezelf omarmt, helemaal, dan durf je ook jezelf en alle facetten van jou te laten zien aan een ander. Zonder schaamte, schande en schuld. En dit brengt die innerlijke WINDKRACHT 0, zodat je gewoon relaxt kunt zijn met alles wat zich aandient. Of op z’n minst die rust steeds weer kunt opzoeken. Het is een altijd aanwezige onderstroom. Je laat je niet langer gek maken, maakt jezelf niet langer gek en brengt jezelf terug naar de kalmte.

NEEM NU DE REGIE IN EIGEN HAND

Kijk je angsten aan en zie wat ze je kunnen leren.

 

Kijk je twijfels aan en zie wat ze je vertellen.

 

Kijk je verslavende gedachten aan en zie in welk hamsterwiel ze je houden.

 

Kijk je innerlijke criticus aan en zie waarvoor hij je wil beschermen.

 

Kijk alles aan, word je ervan bewust, laat het licht erop schijnen en zie dat dit alles steeds minder invloed op jou heeft.

 

Kijk, voel, wordt bewust en met al deze inzichten neem je regie in eigen hand.

JIJ VERDIENT HET NIET OM JE TE LÁTEN LEVEN. JIJ VERDIENT HET OM JE EIGEN LEVEN VORM TE GEVEN, VANUIT JOUW KALME BINNENWERELD.

Soms zijn we onszelf een beetje kwijt geraakt door alles wat er gebeurt, door alles wat we denken te moeten en door alles wat er in deze complexe wereld aan de hand is.

 

We zijn allemaal afgedwaald van ons ware zelf want als kind al moest je je wel aanpassen om te kunnen overleven. Op school werden er dingen van je verwacht. We leerden wat ‘goed gedrag’ was. Als kind leerden we al snel wanneer we liefde ontvingen en wanneer we boze reacties kregen.

 

Allemaal worden we gevormd door onze omgeving. Deze overlevingsmechanismen werken goed voor ons, totdat ze dat niet meer doen. Ergens in ons latere volwassen leven gaan deze mechanismen tegen ons werken en zijn ze als een vogelkooi waarvan je het open deurtje niet ziet. Je blijft erin gevangen zitten.

 

De weg terug naar jezelf. Dat is naar mijn idee de betekenis van het leven. Dit is vaak een hobbelige weg, toch is het leven zeer zeker ook bedoeld om plezier te hebben en om te genieten. Dus laten we die hobbelige weg leuk maken, door samen onze hobbels te nemen!

 

Elke hobbel nodigt je uit tot zelfonderzoek en zelfreflectie en brengt je zelfinzicht en steeds meer zelfliefde. Lang leve de hobbels, lang leven zelfkennis, lang leven liefde en lang leve het LEVEN!

VRAAG & ANTWOORD

Hoe kan ik deelnemen aan dit WINDKRACHT-0- traject?

Klik op de oranje knop. Daar vind je drie manieren waarop je deel kunt nemen aan het WINDKRACHT-0-TRAJECT. Heb je nog twijfels of vragen die hieronder niet bij staan, plan dan HIER jouw gratis je check-gesprek in dan sparren we hier een half uurtje over.

Hoeveel tijd kost dit traject?

Hoeveel tijd je besteedt aan dit traject, dus eigenlijk aan jezelf en jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling besteedt, is afhankelijk van jezelf en van jouw commitment. Je kunt overal net zo diep in duiken als je zelf wilt. Toch wil ik hier benadrukken dat kennis niet het belangrijkste is, maar het voelen, ervaren en reflecteren, en erover delen kan je het meest tot inzicht brengen en je over drempels heen zetten.

 

Op welke begeleiding kan ik rekenen?

De tijdelijke aanbieding is exclusief begeleiding. Je volgt dit traject zelfstandig. Eventueel is er de mogelijkheid om in overleg een online sessie in te plannen. Zo’n sessie(s) is niet inbegrepen bij de kosten van het WINDKRACHT-0-TRAJECT. (meer info)

 

Welke spullen heb ik nodig?

Ervan uitgaande dat je al iets hebt met creativiteit, ga ik er van uit dat je alles wat je nodig hebt al in huis hebt.

Ben jij echt van het tekenen en kleuren, knippen en plakken en experimenteren, dan kun je los gaan met uitwerken.

Ben je daar niet van dan heb je aan papier en kleurpotloden genoeg.

Tekenpapier, een tekenboek, teken- en kleurspullen, een notitieboek en pen is aan te raden. Tijdschriften en fotolijm om collages te maken.  Ecoline (en/of waterverf), wasco of bijenwas en groot papier (A1 of A2).

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt via Ideal of creditcard. Doorloop het hele betaalproces, dan kun je direct beginnen. Paypall is ook een betaalmogelijkheid. Neem hiervoor even contact met me op (info@praktijkheelbeeld.nl)

Zijn er nog bijkomende kosten?

Bijkomende kosten zijn de kosten die je zelf wilt maken wat betreft materialen die je wilt gebruiken.

 

Waarom is Human Design onderdeel van dit traject?

Human Design kun je zien als een gebruiksaanwijzing voor hoe jij als mens in elkaar zit. Het geeft je inzicht in hoe je van nature denkt en doet. Zelfbewustzijn en zelfkennis zijn nodig om rust in jezelf te kunnen ervaren. Ook geeft het je deels aanwijzingen wat je (nog meer) mag accepteren dat bij jou hoort.

Human Design gaat er van uit dat we allemaal een ‘rol’ hebben te vervullen. We allemaal iets kunnen bijdragen aan het totaal; de wereld. De ene rol is niet meer of minder dan de andere. Ieder mens is toegerust met die eigenschappen en talenten die belangrijk zijn om deze hele eigen en unieke rol te vervullen. (Lees: om te zijn wie je van oorsprong bent.)

Net zoals ieders vingerafdruk uniek is, zo is ook ieders Human Design uniek.  Human Design staat los van welk geloof dan ook, los van cultuur, maatschappij en los van alles waardoor je gevormd bent in je leven. Het kan een echte eyeopener zijn om de bevestiging te krijgen dat, wat je altijd al voelde of innerlijke wist, maar wat niet zo hoorde volgens je opvoeding of naar de maatstaven van de maatschappij, ook echt bij jouw design hoort. Dat geeft rust en vrijheid en zo kun en mag je nog meer jezelf zijn.

De informatie die je tot je neem vanuit Human Design is niet altijd meteen te begrijpen. Het moet landen, zakken. Je hoeft dan ook niets ervan te geloven dat het waar is! Je mag het zelf onderzoeken, toepassen in je leven, uitproberen en je eigen conclusies trekken. Zie het als een experiment, als een onderzoek, als een spelen met nieuwe invalshoeken.

Beperkingen komen vanuit je mind. Die maken dat je vast zit in je denken en dat houd je in de greep van onrust, drukte en struggles. Vanuit Human Design, en de ervaringen die ik en mijn klanten er hiermee hebben, nodig ik je uit om de deur op te zetten naar het  ‘op een andere manier kijken’. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit jou heel veel (innerlijke) rust, acceptatie en zelfvertrouwen zal brengen.

Pin It on Pinterest