fbpx

WINDKRACHT 0 is een traject, een reis, waarin je jezelf meer dan ooit leert kennen en begrijpen hoe je in elkaar zit, wat je innerlijke rust en vrijheid brengt. Je legt een fundering voor jezelf waar je de rest van je leven profijt van hebt, op het gebied van relaties, gezondheid, zingeving, mindset en zelfbeeld. Je wordt, bent en blijft trouw aan jezelf.

 

INNERLIJKE RUST BRENGT JE TOT LEVEN!

STOP!

Eindelijk met piekeren en met het steeds herkauwen van dezelfde gedachten!
Stop met het oplossen van problemen van en voor anderen.
Stop met al die ballen hoog houden.
Leg nu eindelijk eens de FOCUS OP JEZELF.

Het wordt tijd voor jou om stil te staan.
Stil te zijn.
De storm te laten zakken.
Om je innerlijke strijd te beëindigen.
De twijfel in jezelf te stoppen.

Op naar je innerlijke WINDKRACHT 0.
Zodat je van daaruit he-le-maal jezelf kunt zien en zijn.
Je trouw bent en blijft aan jezelf.

Want…..wie ben jij eigenlijk, als je je niet láát leven?

Speciaal voor jou is er dit WINDKRACHT 0 traject.

Dit traject is niet voor iedereen.

Als dit iets voor jou is dan voel je dat.

Zo ja, laten we dan kennis maken en kijken of dit traject op dit moment voor jou passend is. 

 

 

Beluister hieronder wat Mieke Koomen (van De Beer Grafimedia en Echteverhalen.nu) vertelt over haar deelname aan het WINDKRACHT 0. traject. (Op de achtergrond hoor je de vaatwasser ;-))

 

Beluister hieronder het gesprek met Mariska Appelman (van De Stijl Makelaardij B.V.) over haar deelname aan het WINDKRACHT 0 traject.

 

Windkracht 0 is niet zómaar een traject

Dit is anders & vernieuwend.
Dit traject is een leerweg naar zelfkennis en -acceptatie. Het is een transformerende experience die een echte game-changer in jouw leven kan zijn.

Mijn werkwijze is uniek!
Ik ben de enige coach die werkt met een combinatie van Human Design en de Tekentaal, en de resultaten zijn dan óók uniek te noemen!

Is je belangstelling gewekt? Lees dan gauw verder!

Meer over dit W-0-traject

💎 De opbouw van dit traject bestaat uit 12 blokken van elk 4 weken . We zijn lange tijd met elkaar onderweg om de verdieping op te zoeken naar wie je bent, wat je tegen houdt om jezelf te kunnen of durven zijn en hoe je je authentieke zelf stap voor stap meer tot uitdrukking kunt brengen in jouw dagelijkse leven, werk en relaties.

💎 Eén van de tools die we hierbij gebruiken is jouw unieke Human Design. Zie het als een routekaart die je vertelt wie je diep van binnen bent. Niet dat je dit zomaar hoeft aan te nemen. Het is een zelfonderzoek en experiment wat je helpt om jezelf weer helemaal terug te vinden, waardevol te vinden en te durven vertrouwen op je kwaliteiten. Human Design nodigt je uit om je dromen af te stoffen en te realiseren. Het helpt je om los te komen van allerlei overtuigingen die je weg houden van degene die je werkelijk bent en van degene die je in potentie (altijd al) bent.

💎Je ontvangt jouw Human Design Basis Reading met daarbij een 1 op 1 (online) gesprek om deze HD Reading nog eens extra toe te lichten. Ook in de online omgeving van dit WINDKRACHT-0-TRAJECT vind je heel veel informatie over (jouw) Human Design. Zo kun je ontdekken wat jouw eigen blauwdruk laat zien en eventueel wat de blauwdruk van anderen, je partners, kinderen of collega’s laat zien. Ook al gaat dit traject over jou en jouw persoonlijke en spiritiele ontwikkeling; je kunt met de inzichten vanuit Human Design je voordeel doen in de omgang met anderen.

Het mooie van dit online traject is dat je op elk moment informatie kunt opzoeken en herhalen. Dat is een geweldig groot voordeel aangezien je iets vaak zult moeten herhalen wil het beklijven. Dat komt omdat je middels het Human Design leert om vanuit een ander perspectief te kijken en daar moet je brein aan wennen. Uit je hoofd en in je lijf. Dat is een proces wat oefening en dus tijd kost.

💎 Per blok is er een online (groeps)sessie via ZOOM waarvan een opname wordt gemaakt. Deze opnames zijn terug te kijken in de online omgeving van WINDKRACHT 0. Hier delen we met elkaar hoe het gaat, wat er speelt, de vragen die er zijn, staat er een thema centraal of doen we een kleine meditatie en/of tekenopdracht. Wees je bewust van het feit dat jij door je deelname aan dit traject toestemming geeft voor deze opnames en voor het plaatsen van deze opnames in de besloten omgeving van WINDKRACHT 0, welke alleen toegankelijk is voor de andere deelnemers aan dit traject. 

💎 Een andere geweldige tool binnen dit traject is de Tekentaal, die je bewust laat worden en inzicht geeft door te tekenen. Het tekenen (en andere creatieve vormen) heeft een lijntje met je onderbewustzijn. Zodoende is er veel informatie in je tekening te vinden die iets zegt over wat er innerlijk bij je speelt. Een tekening liegt nóóit. De tekening en het tekenproces zijn de ingang tot gesprek, met jezelf (zelfreflectie) en met elkaar.

💎 Als deelnemer krijg je toegang tot de afgeschermde online omgeving van het WINDKRACHT 0 traject, waarin je ten alle tijden alle informatie, meditaties en taken (opdrachten) terug kunt vinden om er gebruik van te maken wanneer jij hier aan toe bent.

💎 Ook word je als deelnemer lid van de bijbehorende besloten community op Facebook (of Quodari), waar er op elk moment ruimte is om je ervaringen, inzichten, tekeningen, vragen, trots & treur te delen. Tenslotte is: delen = helen!

💎 Je komt in een warm bad. Ik zorg voor een veilige (online) omgeving waar alle ruimte is voor wie je nu bent, voor datgene wat jouw innerlijke WINDKRACHT 0 in de weg zit en voor jouw persoonlijke proces van bewustwording. Dit is een heel intuïtief en persoonlijk traject waarin je jezelf tegenkomt. Alles wat gevoeld, gezien en erkend wil worden is welkom.  Ieder heeft een eigen proces, toch is er ook altijd veel herkenning bij elkaar.

💎 Als deelnemer is het enige wat ik van je verwacht commitment aan jezelf en aan dit traject. Jezelf op nummer 1! De intentie dat je voor jezelf gaat. Om uiteindelijk ook meer voor een ander te kunnen betekenen, want uit een lege emmer kun je niet gieten. Maar alles begint bij (het kennen en accepteren van) jezelf. Stap je in bij dit WINDKRACHT-0-TRAJECT, dan is dit een belangrijke daad van zelfliefde, eigenwaarde en commitment aan jouw welzijn!

💎Er zijn geen algemene resultaten, alleen maar persoonlijke resultaten. Het uitgangspunt zijn niet bedachte en verwachte resultaten, maar zijn overgave aan en vertrouwen in wat er zichtbaar en voelbaar wil worden.

Door het WINDKRACHT 0 traject te volgen doe ik nu wat ik leuk vind en wat goed is voor mij en niet meer wat een ander fijn zou vinden dat ik doe. Ik omring me meer met de mensen die goed voor me zijn. Ook heb ik geleerd dat ik op besluiten mag terug komen; wat een eye-opener! Dat kwam gewoon nooit in me op en geeft zoveel meer rust omdat ik me niet meer in allerlei bochten wring. Ook kan ik emoties veel beter bij de ander laten.
 
Altijd stond ik in dienst van de ander. Ik vond het ze vaak zielig en wilde helpen. Dat is nu helemaal klaar want ik kreeg het inzicht dat juist die mensen mijn energie opslurpen. Nu kan ik ze los laten; nooit gedacht dat ik dit zo gemakkelijk zou kunnen. WINDKRACHT 0 heeft me zóveel gebracht!
 
Ik merk dat mensen nu anders op me reageren, omdat ik nu nee zeg i.p.v. altijd ja te zeggen. Ik heb geleerd en ervaren dat er helemaal niets ergs gebeurt, wanneer ik nee zeg. Ook dat maakt mijn leven zoveel gemakkelijker, vooral op het werk.
 
Ook heb ik mijn hoge lat een stuk lager kunnen leggen. Dat is een grote opluchting want ik maakte het mezelf zo moeilijk, kwam ik achter. Nu doe ik zoveel dingen totaal tegenovergesteld dan dat ik ze voorheen deed.
FEMKE

Je hebt iets in mij teweeg gebracht waardoor ik nu een andere kijk op dingen heb. Daar wil ik je onwijs voor bedanken.

LYNN

Ik leerde mezelf beter kennen en kreeg inzicht in wat IK nodig heb, nu ik herstellende ben van een tweede burnout. 

Heel veel nieuwe inzichten heb ik opgedaan door de mooie vragen die Karen stelde over mijn tekeningen.

Ik mag mezelf nog meer op nummer 1 zetten.

FEMKE

Ik had nooit gedacht dat ik door te tekenen zoveel over mijzelf te weten zou komen.

Het eerste wat ik dacht was ik kan niet tekenen, dus zal ik niet echt veel kunnen leren door deze blokkade.

Maar wauw, alles wat je zegt naar aanleiding van mijn tekening klopt. Ik vind het echt een eyeopener.

JOSE

Door het WINDKRACHT 0 traject kan ik nu weer ruimte voor mezelf innemen. Ik ben uit die cirkel gestapt, waarin ik maar bleef hangen en malen in mijn hoofd. Heb mijn perfectionisme los gelaten. Zoveel meer rust in mijn hoofd heeft het me gebracht. Ik ben veel meer creatief bezig wat ik heerlijk vind en ik kan beter relativeren. Heb veel minder stress. Ook geen schulgevoelens meer als ik eens iets voor mezelf doe of over waarin ik vond dat ik tekort schoot. Ik voel me zoveel vrijer om nieuwe dingen te ontdekken! Ik ben een ander mens.

LYNN

Op een bepaald ogenblik in mijn leven liep ik vast. Ik had het niet naar mijn zin bleef maar in een kringetje ronddraaien en kwam niet verder.
Windkracht 0 heeft mij geleerd middels allerlei opdrachten, de confrontatie met mezelf aan te gaan. Veel zelfonderzoek, veel vragen beantwoorden, tekeningen maken, om zo een en ander helder te krijgen.
Windkracht 0 heeft mij geleerd om mijn ware zelf terug te vinden, weer van mezelf te houden en vaker te denken HET IS.
TOKE

Voor mij was het vooral omdat ik wel wat rust kon gebruiken dat ik me heb aangemeld voor WINDKRACHT 0. Voorafgaand volgde ik een kort online programma van Karen wat erg inspirerend was, En toen ik een Human Design reading won, waar ik heel veel in herkende en er puzzelstukjes op hun plek vielen, wilde ik graag verder.
En ik heb inmiddels, ondanks de enorme drukte en beweging om me heen, veel meer rust gevonden!
Ik denk dat ik nog meer bewustzijn ontwikkeld heb op hoe ik met dingen omga en in welke rollen/subpersonen ik stap. Ik kan daar dan dus ook uitstappen of bewust een andere rol kiezen. Heel fijn!
ANJA

Tijdens dit WINDKRACHT – 0 – traject

⭐ Word je je bewust van wat er zich allemaal in je hoofd afspeelt en welke gevolgen dat heeft.

⭐ Krijg je bijzonder veel inzicht in en begrip voor jezelf.

⭐ Stop je met het veroordelen en klein houden van jezelf en kies je vóór jezelf.

⭐ Stop je met negatief denken, denken vanuit tekort, angst en controle.

⭐ Leer je jezelf waarderen en trots te zijn op jezelf.

⭐ Geef je jezelf een stevige liefdevolle basis als levenshouding.

⭐ Kortom;
– je groeit van zoekend naar zelfbewust
– je gaat uit je hoofd meer leven vanuit je hart
– je leert jezelf waarderen niet om wat je doet maar om wie je bent.

⭐ Door het gebruik van de Tekentaal (bewustwording door creativiteit) communiceer je met je onbewuste. Hierdoor krijg je zicht op wat je innerlijke rust en acceptatie van jezelf in de weg staat. Wat je tegen houdt om te doen wat je zo graag wilt. Wat er werkelijk schuil gaat achter alle twijfel, keuzestress, gebrek aan zelfvertrouwen…. Het is communicatie op een diepere (gevoels)laag, waar je met het denken en redeneren niet bij komt.

⭐ Door het gebruik van Human Design krijg jij super helder wie je bent van nature, hoe jouw energie werkt, wat daarbij voor jou belangrijk is, je valkuilen, je natuurlijke talenten en hoe je het beste keuzes kunt maken. Ook zul je gaan begrijpen welk aanpassingsgedrag je je eigen hebt gemaakt, wat niet bij je past, waarom dat zo is en hoe je hier mee om kunt gaan.

WINDKRACHT 0 is een proces, wat je vertrouwen op jezelf, je talenten, je intuïtie en op Het Universum, God, Bron, Moeder Aarde, de Kosmos, het AL, Liefde (of hoe jij het voor jezelf noemt) zal brengen.

Gedurende dit traject leer je inzien op welke manier je denken aangepast is aan de ‘buitenwereld’. Omdat dit niet past bij wie je werkelijk bent, wringt dat, en brengt dit innerlijke conflicten die je innerlijke WINDKRACHT 0 ondermijnen en maken dat je niet volledig jezelf kunt zijn, niet je talenten tot bloei kunt laten komen, niet je eigen weg in het leven gaat, niet je eigen keuzes maakt en niet echt lekker in je vel zit. De sprankeling van het leven mist. Je wordt je bewust hoe dit bij jou werkt en Human Design geeft je handvaten hoe je hier verandering in kunt brengen. Ervaring leert dat er heel veel kwartjes vallen, wanneer je inziet in welke greep je denken vast zit.

We hebben het over energie, dat alles energie is, altijd in beweging is. Over welke energie er van nature bij jou past, wat maakt dat je op een bepaalde manier energie uitwisselt met je omgeving en met kansen. Wanneer je dit weet kun je dit vóór je laten werken.

WINDKRACHT 0 is een reis in zelfbewustzijn. Ik loop graag met je mee tijdens deze reis, vanuit mijn kennis, visie en levenservaring.

Heb jij het lef om volmondig JA te zeggen tegen jezelf?

Wie is Karen

Vooraf gegaan door een donkere periode werd ik jaren geleden ‘wakker’….
Ik zat toen zo vast in mezelf, in mijn overtuigingen, in gedachten die steeds weer alles overheersten waardoor ik dagelijks moest delalen met angst en paniek. De wanhoop nabij stelde ik me open voor alles wat me ook maar enigszins zou kunnen helpen. Dat was mijn redding; het openzetten van de deur naar…..iets nieuws. Iets wat mijn blik verruimde.

Als introducé ging ik mee naar intuïtief tekenen. Geen idee hebbende wat dat was. En daar gebeurde iets. Mijn diep weggestopte trauma staarde me vanaf het papier aan. Hoe kon dat, dat dit zo ‘ineens’ zichtbaar werd en vooral voelbaar was. Het greep me aan en ik wist meteen, het innerlijk weten wat het hoofd niet kan begrijpen, dat ik hier iets mee moest. Mee wilde.

Tijdens mijn reis in bewustwording deed ik Reiki 1 en 2, de opleiding Genezend Tekenen, Lichaamswerk, Mindfulness en Zelfcompassie en nascholingen en verslond ik informatie en boeken over energie, trauma, heling, bewustzijn en leerde ik een groter plaatje te zien. Over hoe ik met alles en iedereen verbonden ben. Over hoe ik als mens gevormd ben. En over hoe ik de weg terug heb gevonden naar wie ik werkelijk ben, zonder al die lagen die me omwikkelden en die me in de greep van talloze worstelingen hielden.

Sinds enige tijd verdiep ik me ook in Human Design, wat hier naadloos op aansluit. En voel ik hoe alles bij elkaar komt om mijn missie verder vorm te geven. Mijn missie om de wereld mooier te maken met kleur, creativiteit, zelfexpressie, eigenheid, eigenwaarde en liefde voor jezelf, elkaar en voor alles wat leeft.

Mijn hart ligt bij het coachen van vrouwen die (te) veel geven, (te) veel moeten en zich laten leven. Of die (te) veel willen en mogelijk hun energie verliezen aan dingen die niet werkelijk bij hen passen, maar waar vastgeroeste overtuigingen aan ten grondslag liggen. Praktijk Heelbeeld is er om het leven lichter en inzichtelijker te maken. Om te ontspannen, te creëren en jezelf te zijn en te laten zien in al je kleuren. Om jezelf te eren. Om je eigen wijsheid te eren. Om te leven vanuit de diepe innerlijke rust van WINDKRACHT 0. Om, ook als het buiten je of binnenin je stormt, toch steeds af te kunnen stemmen op die innerlijke kalmte, omdat je van daaruit toegang hebt tot je intuïtie en innerlijke wijsheid. Daar waar geen ruis is, maar helderheid.

De meest gebruikte tools die in mijn gereedschapskoffer zitten zijn: creatief werken met de Tekentaal, Lichaamswerk, Human Design, Visualisaties, Mindfulness & Zelfcompassie.

 

Wat anderen over Karen zeggen:

Jouw eerlijke benadering en duidelijkheid is fijn om naar te kijken en te luisteren.

CORA

Je bent direct en respectvol in je communicatie.

ANS

Je hebt een positieve en energieke uitstraling.

ELLIE

Je stelt goeie vragen en vraagt dóór. 

KARIEN

Je doet gewoon en legt de dingen eenvoudig uit waardoor het voor mij duidelijk wordt.

ANNEMIEK

Ik waardeer je directe feedback.

ANKIE

Jouw feedback is altijd zo ontzettend zonder oordeel. Dat vind ik een voorbeeld.

JOSKE

Je bent vrolijk en lekker ongedwongen.

ELENA

Je hebt een fijne stem voor visualisaties.

KARIEN

De wijze waarop je meditaties en visualisaties inzet is fijn. Je hebt een prettige stem om naar te luisteren.

DANIELLE

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik deelnemen aan dit WINDKRACHT-0- traject?

Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan het WINDKRACHT-0-traject. TIJDELIJK kun je nu de eerste 3 maanden ‘proeven’ van het W-0-traject. Of je gaat all-in voor een heel jaar en alle modules. Hierbij maak je gebruik ban de community en eens per 4 weken een (groeps)sessie via ZOOM, samen met de andere vrouwen die dit traject volgen.  HIER plan je gratis je check-gesprek in, mocht je vragen of twijfeks hebben.

Hoeveel tijd kost dit traject?

Hoeveel tijd je besteedt aan dit traject, eigenlijk aan jezelf en jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling, is afhankelijk van jezelf en van jouw commitment. De zoom- meetings duren doorgaand een uur (of anderhalf). Alle info en creatieve ‘opdrachten’ kun je zo diep in duiken als je zelf wilt. Toch wil ik hier benadrukken dat kennis niet het belangrijkste is, maar het voelen, ervaren en reflecteren.

 

Hoe groot is de groep?

Je zou (momenteel) de enige deelnemer kunnen zijn, of er zouden maximaal 10 andere deelnemers kunnen zijn.

Hoe erg is het als ik een (groeps)sessie mis?

Geen ramp. Van elke (groeps)sessie wordt een opname gemaakt. Je kunt deze tijdens de duur van dit traject altijd terug kijken. Mocht niemand van de deelnemers bij de geplande sessie aanwezig kunnen zijn, dan vervalt deze.

Welke spullen heb ik nodig?

Ervan uitgaande dat je al iets hebt met creativiteit, ga ik er van uit dat je alles wat je nodig hebt al in huis hebt.

Ben jij echt van het tekenen en kleuren, knippen en plakken en experimenteren, dan kun je los gaan met uitwerken.

Ben je daar niet van dan heb je aan papier en kleurpotloden genoeg.

Tekenpapier, een tekenboek, teken- en kleurspullen, een notitieboek en pen is aan te raden. Tijdschriften en fotolijm om collages te maken.  Ecoline (en/of waterverf), wasco of bijenwas en groot papier (A1 of A2).

Zijn er naast online ontmoetingen ook offline ontmoetingen?

Nee, er zijn op dit moment geen fysieke bijeenkomsten verbonden aan het W-0-traject

Hoe moet ik betalen?

Je betaalt het volledige bedrag in één keer of je betaalt in 12 maandelijkse termijnen. Je ontvangt in alle gevallen een factuur via de mail. Maak je gebruik van het TIJDELIJK 3 maanden ‘proeven’ dan betaal je in één keer.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Bijkomende kosten zijn de kosten die je zelf wilt maken wat betreft materialen die je wilt gebruiken.

 

Waarom is Human Design onderdeel van dit traject?

Human Design kun je zien als een gebruiksaanwijzing voor hoe jij als mens in elkaar zit. Het geeft je inzicht in hoe je van nature denkt en doet. Zelfbewustzijn en zelfkennis zijn nodig om rust in jezelf te kunnen ervaren. Ook geeft het je deels aanwijzingen wat je (nog meer) mag accepteren dat bij jou hoort.

Human Design gaat er van uit dat we allemaal een ‘rol’ hebben te vervullen. We allemaal iets kunnen bijdragen aan het totaal; de wereld. De ene rol is niet meer of minder dan de andere. Ieder mens is toegerust met die eigenschappen en talenten die belangrijk zijn om deze hele eigen en unieke rol te vervullen. (Lees: om te zijn wie je van oorsprong bent.)

Net zoals ieders vingerafdruk uniek is, zo is ook ieders Human Design uniek.  Human Design staat los van welk geloof dan ook, los van cultuur, maatschappij en los van alles waardoor je gevormd bent in je leven. Het kan een echte eyeopener zijn om de bevestiging te krijgen dat, wat je altijd al voelde of innerlijke wist, maar wat niet zo hoorde volgens je opvoeding of naar de maatstaven van de maatschappij, ook echt bij jouw design hoort. Dat geeft rust en vrijheid en zo kun en mag je nog meer jezelf zijn.

De informatie die je tot je neem vanuit Human Design is niet altijd meteen te begrijpen. Het moet landen, zakken. Je hoeft dan ook niets ervan te geloven dat het waar is! Je mag het zelf onderzoeken, toepassen in je leven, uitproberen en je eigen conclusies trekken. Zie het als een experiment, als een onderzoek, als een spelen met nieuwe invalshoeken.

Beperkingen komen vanuit je mind. Die maken dat je vast zit in je denken en dat houd je in de greep van onrust, drukte en struggles. Vanuit Human Design, en de ervaringen die ik en mijn klanten er hiermee hebben, nodig ik je uit om de deur op te zetten naar het  ‘op een andere manier kijken’. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit jou heel veel (innerlijke) rust, acceptatie en zelfvertrouwen zal brengen.

Wat nou als ik twijfel of dit iets voor mij is?

Plan dan HIER een gratis Check-Gesprek in en geeft bij het aanvragen meteen je vragen en twijfels door.

Pin It on Pinterest